Τελικό με ρεκόρ η Λεμπλ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων η Ηλέκτρα Λεμπλ πήρε την πρόκριση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού. Εκτός τελικού στα 200μ. ύπτιο έμεινε ο Νίκος Σοφιανίδης.

«Έφυγε» ο Λάκης Τσαντάς

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μία ακόμα σημαντική απώλεια μετράει η ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Λάκης Τσαντάς. Η απώλειά του προστίθεται σε αυτήν του «πατριάρχη» Ανδρέα Γαρύφαλλου.

Έβαλαν γκόλ στις καρδιές μας οι μικροί του Ν.Ο.Χ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ανταποκρινόμενοι με χαρά στην πρόσκληση του Ν.Ο. Χαλκίδος, πολλοί γονείς έφεραν τα παιδάκια τους στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, το περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου, προκειμένου να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν από κοντά το συναρπαστικό άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Νίκη στο ρελαντί

Ένα μήνα περίπου πριν από την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος του Καζάν, ο Βλαντιμίρ Μοροζόφ βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Ρώσος σπρίντερ κέρδισε στο ρελαντί τα 100μ. ελεύθερο.Στην κορυφή των καλύτερων φετινών επιδόσεων στον κόσμο στα 100μ. ελεύθερο

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Η ελληνική ανδρική υδατοσφαίριση επανήλθε σε βάθρο μεγάλης διοργάνωσης στο Μπακού, για πρώτη φορά μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου το 2011. Αυτή η φουρνιά έχει ταλέντο αλλά χρειάζεται να παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο.

Promo βίντεο για το Καζάν

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Από τις 24 Ιουλίου ως τις 9 Αυγούστου θα παρελάσουν από το Καζάν οι κορυφαίοι αθλητές του υγρού στίβου. Οι Ρώσοι διοργανωτές φροντίζουν με κάθε τρόπο να το υπενθυμίσουν.Σε ένα πολύ όμορφο βίντεο διάρκειας 48 δευτερολέπτων οι διοργανωτές του φετινού

"Έλαμψαν" οι αθλητές του πόλο

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Το κατάμεστο κολυμβητήριο της Γλυφάδας υποδέχτηκε το πρώτο All  Star game, που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, σε μια εκδήλωση εορταστικού χαρακτήρα.

Οι ομάδες του All Star Game

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε τις συνθέσεις των ομάδων, που θα πάρουν μέρος στο 1ο All Star Game το Σάββατο στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.Οι κορυφαίοι αθλητές που αγωνίστηκαν στη φετινή Α1 χωρισμένοι σε δύο ομάδες την «Αθήνα» και την «Υπόλοιπη Ελλάδα»

Μαθαίνω αθλούμαι κολυμπώ με Ν.Ο.Α.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τα αθλητικά τμήματα του Ν.Ο.Αλιβερίου, υποδέχονται και φέτος νέους αθλητές (απο 4άρων και άνω) και συγκεκριμένα...

Οι κορυφαίοι της σεζόν...

Με τη λήξη των πρωταθλημάτων της Α1 ανδρών και γυναικών προέκυψαν και οι κορυφαίοι της σεζόν στις μεγάλες κατηγορίες. Γιάννης Φουντούλης, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άγγελος Φώσκολος και Κική Στρατιδάκη ήταν οι τέσσερις

Νέα Περιφερειακή επιτροπή Κολύμβησης-Υδατοσφαίρισης

Το Σάββατο 6 Ιουνίου σε συνεδρίαση των μελλών της περιφερειακής επιτροπής,στο κολυμβητήριο Χαλκίδος, συγκροτήθηκε σε σώμα η Νέα περιφερειακή επιτροπή Κολύμβησης-Υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.

Εντυπωσιακό το 1ο Ναύπλιο Τρίαθλον...

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015


Ολοκληρώθηκε το 1ο Τρίαθλο του Ναυπλίου, μία προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία, με την προσδοκία να γίνει θεσμός και του χρόνου να βρεθούν στο Ναύπλιο ακόμα περισσότεροι τριαθλητές...

Άξιζε σαφώς κάτι καλύτερο ο ΝΟΧ...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο τριήμερο 29-31 Μαΐου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο ο Α΄ γύρος της Τελικής Φάσης του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ανδρών, στην οποία συμμετέχει η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος.

ΝΑΟΕ καλοκαίρι 2015

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015


ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ