ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Ο σχεδιασμός του ετήσιου προγραμματισμού για τα πρωταθλήματα

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε και ανακοινώνεται όλος ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τον προγραμματισμό των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης, περιόδου 2015-16, όπως αυτός ετοιμάστηκε από την ΚΟΕ. 
Αναλυτικά:

Οι συμμετοχές του Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ στα επίσημα πρωταθλήματα κολύμβησης από το 1961...

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ν.Ο.Αλιβερίου από την ίδρυση του (1961) έως και σήμερα που κλείνει 55 χρόνια, έχει συμμετοχή σε πάμπολλα πρωταθλήματα κολύμβησης περιφερειακά,πανεπαρχιακά και παμπεριφερειακά συλλόγων θάλασσας.

Επανάσταση κατά της FINA

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

«Ως εδώ και μη παρέκει» αποφάσισαν να πουν οι Αμερικανοί προπονητές της κολύμβησης, οι οποίοι ετοιμάζουν την επανάσταση τους κατά του Κορνέλ Μαρκουλέσκου και της παγκόσμιας κολυμβητικής ομοσπονδίας (FINA).

38.500χλμ. για καλό σκοπό

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εξηντάχρονος Σλοβένος σχεδιάζει να κολυμπήσει 450 ημέρες περνώντας από 107 χώρες ώστε να αφυπνίσει τον κόσμο για τη μόλυνση των υδάτων.
Ο Μάρτιν Στρελ θα ξεκινήσει το εγχείρημά του τον Μάρτιο και θα περάσει από τη διώρυγα του Σουέζ, τη Μάγχη,

Νέα σελίδα για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδας

Ο Ν.Ο. Χαλκίδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή υδατοσφαίρισης Αλέκο Βάσσο για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας. Παράλληλα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος

Ετήσιος Αγιασμός των υδάτων στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδος

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσία πολλών αθλητών/τριών, προπονητών γονέων και επισήμων έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας. 
Ο αγιασμός τελέστηκε απο τον πατήρ Ιωάννη Γκρινιάρη και παρευρέθησαν εκ μέρους του ΔΟΑΠΕΠΧ,

Το χάσαμε στα πέναλτι

Μετά από μία ηρωική προσπάθεια και παίζοντας λαβωμένη, λόγω των όσων προηγήθηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια, η Εθνική νέων ανδρών ξεπέρασε τα όριά της, κοντράρισε τους Ούγγρους και τελικά ηττήθηκε στο μικρό τελικό στα πέναλτι.
Παράπονο από αυτή την Εθνική ομάδα δεν πρέπει

Ομάδες υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Αλιβερίου...

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Καλύτεροι χρόνοι Ν.Ο.Α. (Παμπαίδων-Β'-Παγκορασίδων-Β') στα Παμπεριφερειακά...

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τους καλύτερους χρόνους του Ν.Ο.Αλιβερίου θα δούμε παρακάτω στα παμπεριφερειακά κολύμβησης συλλόγων θάλασσας, στην κατηγορία των Παμπαίδων-Β' & Παγκορασίδων-Β' σε κάθε αγώνισμα σε πισίνα 25μ. & 50μ.,από το 1985 έως και το 2015.

Καλύτεροι χρόνοι Ν.Ο.Α. (Παμπαίδων-Α'-Παγκορασίδων-Α') στα Παμπεριφερειακά...

Τους καλύτερους χρόνους του Ν.Ο.Αλιβερίου θα δούμε παρακάτω στα παμπεριφερειακά κολύμβησης συλλόγων θάλασσας, στην κατηγορία των Παμπαίδων-Α' & Παγκορασίδων-Α' σε κάθε αγώνισμα σε πισίνα 25μ. & 50μ.,από το 1985 έως και το 2015.

Ν.Ο.Αλιβερίου: 30 χρόνια παμπεριφερειακό συλλόγων θάλασσας...30 χρόνια Πρωταγωνιστής

Καλοκαίρι του 1985 και ο θεσμός των "παμπεριφερειακών κολύμβησης για συλλόγους που προετοιμάζονται στην θάλασσα", είναι γεγονός,τα σωματεία που στερούνται εγκαταστάσεις έχουν το δικό τους πρωτάθλημα.Ο Ν.Ο.Αλιβερίου δίνει το παρών,κατακτώντας την 5η θέση στη γενική βαθμολογία,

Καλύτεροι χρόνοι & μετάλλια Ν.Ο.Α. (Παίδων-Κορασίδων) στα Παμπεριφερειακά...


Τους καλύτερους χρόνους του Ν.Ο.Αλιβερίου θα δούμε παρακάτω στα παμπεριφερειακά στην κατηγορία των Παίδων & Κορασίδων σε κάθε αγώνισμα σε πισίνα 25μ. & 50μ.,καθώς και τους πρώτους-τες 10 σε συγκομιδή μεταλλίων στην κατηγορία αυτή, από το 1985
έως και το 2015.

Καλύτεροι χρόνοι & μετάλλια Ν.Ο.Α. (Ανδρών-Γυναικών) στα Παμπεριφερειακά...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τους καλύτερους χρόνους του Ν.Ο.Αλιβερίου θα δούμε παρακάτω στα παμπεριφερειακά στην κατηγορία των Ανδρών & Γυναικών σε κάθε αγώνισμα σε πισίνα 25μ. & 50μ.,καθώς και τους πρώτους-τες 10 σε συγκομιδή μεταλλίων στην κατηγορία αυτή, από το 1985

Καλύτεροι χρόνοι & μετάλλια Ν.Ο.Α. (Εφήβων-Νεανίδων) στα Παμπεριφερειακά...

Τους καλύτερους χρόνους του Ν.Ο.Αλιβερίου θα δούμε παρακάτω στα παμπεριφερειακά, στην κατηγορία των Εφήβων & Νεανίδων σε κάθε αγώνισμα σε πισίνα 25μ. & 50μ.,καθώς και τους πρώτους-τες 10 σε συγκομιδή μεταλλίων στην κατηγορία αυτή, από το 1985 έως και το 2015.

Επιτυχίες για τους αθλητές του Υ.Ν.Ο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας

Πολλά μετάλλια απέσπασαν οι αθλητές του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, στους αγώνες κολύμβησης στο Καρπενήσι όπου ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές μας συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο

Άγριο ξύλο στο Ελλάδα-Κροατία

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πριν από την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών Κ23 στο Αλμάτι, η Κροατία ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, έγινε το απόλυτο φαβορί τρομοκρατώντας τους πάντες.

«Σάρωσε» τα μετάλλια ο ΑΝΟΖ

Στο μακρινό και πανέμορφο Καρπενήσι ταξίδεψε το προηγούμενο Σαβ/κο (4-5 Σεπτεμβρίου) με μικρή αποστολή ο Α.Ν.Ο.Ζ. προκειμένου να συμμετάσχει στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Θαλάσσης Καρπενήσι 2015"
Στην Διοργάνωση αυτή πήραν μέρος 8 ομάδες και 153 αθλητές/τριες συνολικά.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 30 μετάλλια έφερε ο Ν.Ο.Δ.Ωρεών...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έχουμε συνηθίσει τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών να επιστρέφει με μετάλλια και διακρίσεις στις αποσκευές στις διοργανώσεις που συμμετέχει κάνοντας υπερήφανη ολόκληρη τη Βόρεια Εύβοια. Αυτή τη φορά όμως η συγκομιδή στο

Επιτυχής η παρουσία του ΝΟΜ στους κολυμβητικούς αγώνες στο Καρπενήσι

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μήλου συγχαίρει τους αθλητές του και τον προπονητή που πήραν μέρος στο Παμπεριφεριακό πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων που προπονούνται στη Θάλασσα για την αγωνιστικότητα, το ήθος και τα αποτελέσματα

Ο απολογισμός της σχολής κριτών-χρονομετρών στο Καρπενήσι

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά από αίτημα του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος οργάνωσε σχολή κριτών -χρονομετρών κολύμβησης στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου.
Περισσότεροι από 40 φίλοι/ες

Ραντεβού στο Καρπενήσι

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το δικό τους αγωνιστικό ραντεβού δίνουν το Σαββατοκύριακο (5-6/9) στο Καρπενήσι, τα σωματεία που προετοιμάζονται στη θάλασσα ελλείψει κολυμβητικών εγκαταστάσεων στον τόπο τους. Στους καθιερωμένους

Κολυμβητική ημερίδα του Ν.Ο.Αλιβερίου 2015

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Με μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών από τις Ακαδημίες του Ν.Ο.Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 30 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α. στην Ανθούπολη,εσωτερική ημερίδα (επίδειξη).
Τα μικρά «δελφινάκια» της ομάδος έδειξαν τις κολυμβητικές τους ικανότητες,μπροστά στους

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ