Ένας αθλητικός θεσμός γεννιέται στη Σύρο!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Είναι γεγονός! Παγιώθηκαν οι ημερομηνίες μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης της Σύρου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει θεσμό. 
Το 1ο Syros Triathlon θα διεξαχθεί στις 10, 11 και 12 Ιουνίου 2016 στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ενήλικες και παιδιά να συμμετέχουν σε αγώνες κολύμβησης, ποδηλασίας, τρεξίματος
και σκυταλοδρομίας, καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο τριήμερο.
Το event διοργανώνει η diaplous s.s.d.a. ltd (ομάδα TRIMORE) σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και συνδιοργανωτές το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, την T&M TravelandMore και τον αθλητικό σύλλογο Νηρηίδα

Με κεντρική αθλητική εκδήλωση το Sprint Τρίαθλο ενηλίκων και πλήθος αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, το πρώτο TRIMORE Syros Triathlon φιλοδοξεί να μετατρέψει το event σε γιορτή αθλητών και θεατών, θέτοντας νέες σταθερές και χαράσσοντας τη Σύρα με ανεξίτηλο τρόπο στην καρδιά και το νου παρευρισκομένων και μη.
Με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και του ευγενούς ανταγωνισμού αθλητών όλων των ηλικιών, κολυμπούμε τη θάλασσα στο πρώτο λιμάνι της Ελλάδος μπροστά από το παλιό τελωνείο (750 μέτρα), ποδηλατούμε την παραλία κατά μήκος όλου του λιμανιού και μέχρι την ευθεία του Μέγα Γιαλού (20 χιλιόμετρα) και τρέχουμε μέσα στα μαρμαρόστρωτα σοκάκια της ιστορικής πόλης (5 χιλιόμετρα), εμπνέοντας και παρακινώντας άπαντες στον δυναμικό αθλητισμό.

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα, το αγωνιστικό σκέλος, καθώς και οι δηλώσεις ατομικής ή ομαδικής συμμετοχής στα αγωνίσματα είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrostriathlon.gr (link is external).
Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την 1η Ιανουαρίου, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να θαυμάσουν ήδη το πρώτο teaser video του Syros Triathlon, μέσα από το οποίο θα κάνουν το γύρο του κόσμου μερικές από τις ομορφότερες πτυχές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, που την καθιστούν μοναδική στην καρδιά κάθε επισκέπτη.
Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κωνσταντίνο Μητρόπαπα (constantinos.mitropapas@diaplous-ssda.gr).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ