Τσαμπουκάς ενόψει προ-Ολυμπιακού

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Την καλύτερη της εμφάνιση, την κρατούσε για το τέλος η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, η οποία νίκησε τη Ρωσία στα πέναλτι και κατέλαβε την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγετα στο Βελιγράδι.Η Εθνική ομάδα έδειξε τρομερό
τσαμπούκα γυρνώντας το παιχνίδι από το -3 (9-6) για να καταφέρει να πάρει τη νίκη στα πέναλτι δείχνοντας φοβερή ψυχραιμία. Η σημερινή νίκη, σημαίνει πολλά περισσότερο από καλύτερη θέση από το προηγούμενο ευρωπαϊκό (5η έναντι 6ης). Ενόψει του προ-Ολυμπιακού όπου η Εθνική θα βρει πιθανότητα μπροστά της την ομάδα της Ρωσίας και είναι σίγουρο, πως μετά τη σημερινή εμφάνιση, οι παίκτριες του Σάκη Κεχαγιά θα έχουν διαφορετική αυτοπεποίθηση.
Στο σημερινό παιχνίδι, η ελληνική ομάδα ξεκίνησε και τελείωσε με τον ίδιο τρόπο. Στην πρώτη περίοδο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, όμως Ελευθερία Πλευρίτου, Τσουκαλά και Ασημάκη κατάφεραν να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση. Οι Ρωσίδες έκλεισαν τη δεύτερη περίοδο στο +2 (7-5) και έφτασαν το σκορ στο 9-6 δύο λεπτά πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου.
Οι παίκτριες του Σάκη Κεχαγιά δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη. Ασημάκη, Ελευθερία Πλευρίτου και Ρουμπέση ισοφάρισαν το παιχνίδι και το οδήγησαν στα πέναλτι. Εκεί, η ικανότητα και η τύχη έδωσαν τη νίκη στην Ελλάδα με 13-12.
Τώρα η ελληνική ομάδα θα περιμένει αύριο στις 21:00 την κλήρωση του προ-Ολυμπιακού.
Οκτάλεπτα 2-3, 3-4, 2-2, 2-0 – 4-3
Ελλάδα: Τσουκαλά 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Μανωλιουδάκη 2, Ε. Πλευρίτου 3.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Κροατία νίκησε 12-4 την Τουρκία και κατέλαβε την 11η θέση, η Σερβία 9-6 την Πορτογαλία και ολοκλήρωσε 9η, ενώ η Γαλλία έκανε την έκπληξη και νίκησε 13-9 τη Γερμανία και ολοκληρωσε στην 7η θέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ