Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του Ν.Ο. Χαλκίδος

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Η ανοδική πορεία και οι θετικές εκπλήξεις συνεχίζονται από το Κολυμβητικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος. Το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε η  2η Χειμερινή Ημερίδα Ορίων της Περιφέρειας & 9-10-11-12 ετών, στην οποία ο Ν.Ο.Χ. επιβεβαίωσε ότι πλέον
είναι μια καταξιωμένη κολυμβητική δύναμη.

Η προαγωνιστική του ομάδα, όπως πάντα, κυριάρχησε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού πήρε 27 πρώτες, 9 δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις, με επιδόσεις που την κάνουν να κερδίζει τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων και να κάνουν τον Όμιλο να νιώθει σιγουριά για το μέλλον του.

Η αγωνιστική ομάδα έκανε μια καλή προετοιμασία και πρόβα για τους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών που θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Νίκαιας (από 12-14 Φεβρουαρίου για Παμπαίδες-Παγκορασίδες ΑΒ και από 19-21 Φεβρουαρίου για Παίδες-Εφήβους-Κορασίδες-Νεάνιδες), που είναι και ο βασικός της στόχος. 
Στους αγώνες του Σαββάτου συμμετείχε και η δεύτερη νέα μεταγραφή του Ν.Ο.Χ. από την Κύπρο, ο Κωνσταντίνος Ονουφρίου, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
 Οι επιδόσεις της ομάδας δημιούργησαν προσδοκίες για μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στους Χειμερινούς Αγώνες.

Στους αγώνες που έγιναν στη Χαλκίδα συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες:

Προαγωνιστική Ομάδα: 
Σεπετής Αναστάσιος, Χριστοδούλου Δημήτριος, Γιαννακός Δημήτριος, Λάιος Πέτρος, Κεχριώτης Μιλτιάδης (γενν. 2005), Κεχριώτης Μιλτιάδης (2007), Σμυρνής Γεώργιος, Χατζηγεωργίου Μιχαήλ, Τιρτίγκου Καλλιόπη, Βλάχου Ελπινίκη, Γιαννούκου Βασιλική, Αναστασίου Αναστασία-Ραφαηλία, Ευθυμιάδου Μαρία, Χαρίτου Νεφέλη, Αργυρίου Γεωργία, Κεχριώτη Ελένη, Τζίκερα Δέσποινα, Γιαννούκου Παυλίνα-Παγώνα και Λέων Πολυξένη.
Αγωνιστική Ομάδα:
Δήμου Σωτήριος, Παπαδημητρίου Νικόλαος, Καλουτάς Γεώργιος, Γυμνόπουλος Ευάγγελος, Ρουμπής Δημήτριος, Νικάκης Παναγιώτης,  Ονουφρίου Κωνσταντίνος, Μπίλας Στέργιος, Καλουτάς Ελευθέριος, Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Απόστολος, Παπανικολάου Χρήστος, Τυχόπουλος Άγγελος, Κυράνας Νικόλαος, Πολίτης Άγγελος, Καλαφάτης Γεώργιος, Τσότσου Ευαγγελία, Πολίτη Πηνελόπη, Σίδερη Κωνσταντίνα, Αναστασιάδη Βασιλική, Μερτή Νεφέλη, Λέων Ευαγγελία, Κουράτορα Μιρέλα, Χαρίτου Ηλιάνα, Χαραλαμποπούλου Ελένη και Ντίνη Αριστέα.

Ο Ν.Ο.Χ. εύχεται στους αθλητές και αθλήτριες του καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες και πρωτιές.

                                                           Η εφορία κολύμβησης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ