Νέες διακρίσεις για τον ΑΝΟΖ στην Τρίπολη

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή που εκπροσώπησε  την ομάδα του ΑΝΟΖ στους Χειμερινούς αγώνες Νοτίου Ελλάδος (πρωαγωνιστικών κατηγοριών ηλικίας 9-10-11-12 ετών)
που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Στην αποστολή πήραν  μέρος 19 παιδιά  συνοδευόμενα από τον προπονητή κο Διονύση Μαρίνο άλλα και από αρκετούς γονείς-συνόδους που ταξίδεψαν για άλλη μια φορά στο πλευρό των παιδιών τους άλλα και της κολύμβησης παραμένοντας  για χρόνια βασικοί υποστηρικτές ενός και μόνου κοινού στόχου...... να κερδίσουν τα Παιδιά!

Πολλά από τα "δελφίνια" συμμετείχαν σε 4-5 αγωνίσματα, ενώ στην επιστροφή τους έφεραν στις αποσκευές τους πολλά μετάλλια. (Θα υπάρξει νέα αναφορά μετά το επίσημο δελτίο από τον ΑΝΟΖ, προκειμένου να μην αδικηθεί κανένα από τα δελφίνια μας).Ο Αντιπρόεδρος του ΑΝΟΖ κ.Σωτήρης Παπαδόγκωνας, παρακινούμενος από δημοσίευμα (εφημερίδας της Πάτρας) πριν 34 χρόνια, αλλά και τις νέες διακρίσεις των δελφινιών, στην Τρίπολη, ζητάει, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο διαδίκτυο «....δύο απαντήσεις μόνον»

«Κε Υπουργέ, Κε Αντιπεριφερειάρχη, Κε Δήμαρχε αυτό που περιμένουμε από κάθε ένα από εσάς είναι απλό, πολλά χρόνια τώρα....δύο απαντήσεις μόνον!
1. Ένα Κολυμβητήριο σαν όλα αυτά που συναντούμε έτσι απλά, αυτονόητα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που ταξιδεύουμε....

2. Περιμένουμε τις δεσμευτικές απαντήσεις σας όλα αυτά τα χρόνια.....άλλωστε τα παιδιά του ΑΝΟΖ όταν πρέπει για ότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ τα ευχαριστώ τους σας τα έχουν προσφέρει στο μέγιστο!!!!!(οι αποδείξεις υπάρχουν εντός του προφίλ μας για όποιους έχουν αμφιβολίες... και εννοώ τις διακρίσεις τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα διαφημίζοντας τον νομό μας και εσάς σαν αντιπροσώπους του επάξια με περιοχές που έχουν τις ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!!!!

Όλα τα έργα που σαν τελικό αποδέκτη έχουν τα παιδιά < μας> ........"Κύριοι" δεν είναι απλά έργα, είναι ουσιαστική προοπτική εξέλιξης της νέας γενιάς. Όταν τέτοιοι στόχοι επιτυγχάνονται είναι πάντα ευπρόσδεκτοι, αλλά οταν πάλι ΔΕΝ τα συμπεράσματα είναι των ψηφοφόρων σας.......»

πηγή: www.zantepress24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food