Η κολύμβηση επιστρέφει σπίτι της!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Είναι πλέον γεγονός. Η κολύμβηση επιστρέφει στο σπίτι της, το Ολυμπιακό κολυμβητήριο. Σήμερα υπογράφηκε η προσωρινή άδεια λειτουργίας και πλέον το χειμερινό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών μπορεί να διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ.

Πριν από λίγο υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από τη ΓΓΑ, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα, την είδηση επιβεβαίωσε στο Sportsfeed o ομοσπονδιακός προπονητής, Μάρκος Μανταλούφας ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας της διοίκησης του ΟΑΚΑ.
Να σημειωθεί πως πριν από μέρες, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, είχε εγκρίνει κονδύλιο για τα χημικά καθαρισμού των νερών στο κεντρικό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ
«Παρατείνουμε την προσωρινή άδεια λειτουργίας στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ (κλειστό κολυμβητήριο με αποδυτήρια και λοιπούς υποστηρικτικούς χώρους, χώροι στάθμευσης Ρ6, Ρ6α, άμεσος περιβάλλων χώρος και περίφραξη αυτού), το οποίο βρίσκεται επί της Κηφισίας 37 στο Μαρούσι, με τους όρους που τίθενται στο από 28-5-2015 πρακτικό και την εισήγηση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ.
Η παρούσα άδεια λειτουργίας περιλαμβάνει επιπλέον τις εξής ανοιχτές κολυμβητικές δεξαμενές:
– ανοιχτή δεξαμενή προπονήσεως – αγωνιστική 8 διαδρομών, διαστάσεων 50×21μ.
– ανοιχτή δεξαμενή εκμαθήσεως για παιδιά, διαστάσεων 10×10μ.
– ανοιχτή δεξαμενή συγχρονισμένης κολύμβησης, διαστάσεων 25×33μ.
– ανοιχτή δεξαμενή αγωνιστική 10 διαδρομών, διαστάσεων 50×25μ.
Η παρούσα άδεια δεν περιλαμβάνει τα εξής:
– την ανοιχτή δεξαμενή καταδύσεων
– τις κερκίδες 8.500 θέσεων του ανοιχτού κολυμβητηρίου
– τις κερκίδες 800 θέσεων της δεξαμενής συγχρονισμένης κολύμβησης
– τους βοηθητικούς χώρους κάτω από τις κερκίδες της δεξαμενής συγχρονισμένης κολύμβησης, τα οποία θα πρέπει να αποκλειστούν έτσι, ώστε να μην είναι προσβάσιμα από αθλητές, θεατές ή κοινό κατά τις ώρες λειτουργίας του συγκροτήματος.
Το Κλειστό Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ (κλειστές κολυμβητικές δεξαμενές) θα χρησιμοποιείται για προπονήσεις και αγώνες κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, συγχρονισμένης κολύμβησης, και καταδύσεων. Δεν θα χρησιμοποιείται για αγώνες υδατοσφαίρισης.
Οι ανοιχτές κολυμβητικές δεξαμενές που περιλαμβάνονται στην παρούσα άδεια θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για προθέρμανση – προπονήσεις, χωρίς την παρουσία θεατών.
Η παρούσα άδεια ισχύει έως 8-10-2016, προκειμένου να εφαρμοστούν οι όροι που τίθενται στο από 28-5-2015 πρακτικό και την εισήγηση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου ΟΑΚΑ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ