Ο Άρης στα «Αρήστεια» για το όριο

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Στη διοργάνωση που δημιουργήθηκε προς τιμήν του θα συμμετάσχει το σαββατοκύριακο ο Άρης Γρηγοριάδης ξεκινώντας τη φετινή προσπάθεια με στόχο τη διεκδίκηση ορίων.Πιστός στο θεσμό που καθιέρωσε το 2007 ο Άρης Θεσσαλονίκης διοργανώνει το σαββατοκύριακο
τα «Αρήστεια». Οι αγώνες αποτέλεσαν έμπνευση του προπονητή Χρυσάφη Βαγγελακάκη και του έφορου Νίκου Μυλώση καθώς ήθελαν να δημιουργήσουν μία διοργάνωση αντάξια των «Βασιλάκειων» που υπήρχαν τη δεκαετία του ΄90. Το χρυσό μετάλλιο του Άρη Γρηγοριάδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005 σε συνδυασμό με το ασημένιο και το χάλκινο που κατέκτησε ο τότε κολυμβητής του Άρη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2006 αποτέλεσαν την ιδανική αφορμή για δημιουργηθούν τα «Αρήστεια».
«Νονός» της διοργάνωσης ήταν ο Μυλώσης ο οποίος έπαιξε με τις λέξεις συνδυάζοντας το όνομα της ομάδας, το όνομα του Γρηγοριάδη και τη λέξη «άριστος». Ο Γρηγοριάδης συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του Άρη Θεσσαλονίκης και δε θα μπορούσε να λείψει από ένα μίτινγκ που ξεκίνησε προς τιμήν του. Έτσι το σαββατοκύριακο θα δώσει το παρών στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο πέφτοντας στα 50μ. ύπτιο και 50μ. ελεύθερο. Για τον 30χρονο κολυμβητή θα είναι ο δεύτερος αγώνας της φετινής αγωνιστικής σεζόν μετά τη συμμετοχή του στη χειμερινή ημερίδα ορίων στις αρχές του Ιανουαρίου. Ο Γρηγοριάδης δε λέει όχι σε μία ακόμα παρουσία σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο συγκεκριμένος αγώνας θα δώσει μία εικόνα του τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια. Ωστόσο η διοργάνωση-στόχος είναι το ISM του Βερολίνου (4-6 Μαρτίου) όπου εκεί θα δει αν είναι σε θέση να διεκδικήσει και την τέταρτη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food