Χωρίς κολυμβητήριο από τις 18/2, αλλά άκρως ανταγωνιστικοί και μέσα στους στόχους!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τι κι αν ο ΝΟ Χαλκίδας δεν έχει ουσιαστικά δικό του κολυμβητήριο (από τις 18/2 είναι κλειστό, λόγω ανακαίνισης – συντήρησης και θα ανοίξει τον Απρίλιο) να προπονηθεί και να το μετατρέψει σε μια δυνατή έδρα, στο φετινό
πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας των Ανδρών… Οι πολύπειροι πολίστες του Αλέκου Βάσσου κατάφεραν ως τυπικά γηπεδούχοι στη Λάρισα να κερδίσουν 7-5 το ΝΟ Λάρισας κι οι παράγοντες του ΝΟΧ εξέδωσαν το παρακάτω (κι ευχαριστήριο για το ΝΟΛ) Δελτίο Τύπου:

Με το «δεξί» ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ν.Ο. Χαλκίδος, νικώντας την προηγούμενη Κυριακή (20/3/2016) στο Κολυμβητήριο της Λάρισας με σκορ 7-5, την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Ο Λάρισας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών, το οποίο φέτος διεξάγεται με το σύστημα των εδρών. Η ομάδα μας, η οποία αγωνίζεται στο Β΄ όμιλο, αναγκάστηκε να αγωνιστεί -ως τυπικά γηπεδούχος- σε μία δύσκολη έδρα, χωρίς να έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, καθώς το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκίδας παραμένει από 18/2 κλειστό, λόγω εργασιών συντήρησης- ανακαίνισης και αναμένεται να ανοίξει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Παρά το γεγονός, ότι κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους-εκπλήξεις και οι αθλητές μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ελάχιστες προπονήσεις, προσπαθώντας να βρίσκονται σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, ώστε να ανταποκριθούν στην απαιτητική κατηγορία της Α2, κατάφεραν να κερδίσουν, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βάσσου, έστω και δύσκολα, μέσα σε ένα κατάμεστο από Λαρισαίους φιλάθλους κολυμβητήριο, την ομάδα της Λάρισας, η οποία αποδείχτηκε άξια αντίπαλος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς φαίνεται ικανή να κάνει αρκετές «ζημιές» στους επόμενους αντιπάλους της στον όμιλο, αν την υποτιμήσουν.
Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. στη Λάρισα συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Βασίλης Αλαφάκης, Αντώνης Τρίκας και Δημήτρης Πουλής (τερματοφύλακες), Αλέξανδρος Καψοκόλης, Τάκης Παλαιολόγος, Μίμης Αληχανίδης, Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός), Σαμπάτης Ορφανάκος, Παύλος Μερκουριάδης, Πάρης Γάτος, Νίκος Κοκκάλας, Κωνσταντίνος Μπουρνάζος, Νίκος Μερκουριάδης, Νίκος Πουλής , Δημήτρης Ράζος και οι έφηβοι ταλαντούχοι Νίκος Οικονόμου και Ορέστης Τριανταφύλλου. Προπονητής: Αλέκος Βάσσος, έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης Δημήτριος Μαμάκος.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα μας ήταν και στις τέσσερις περιόδους μπροστά στο σκορ και ήλεγχε το παιχνίδι. Από 3 γκολ πέτυχαν οι Μπουρνάζος και Αληχανίδης, ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Παύλος Μερκουριάδης. 8λεπτα: 3-2, 5-4, 7-4, 7-5.

Η μέχρι στιγμής Βαθμολογία του 2ου ομίλου:

Ν.Ο.Χαλκίδος και ΝΟ Πατρών από 3 βαθμούς,

Απόλλων Σμύρνης, ΝΟ Λάρισας και ΓΣ Περιστερίου (είχε ρεπό) από 0 βαθμούς.

Στην επόμενη αγωνιστική, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή 27/3/2016 στις 17.00, η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει, σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στην Πάτρα, την έμπειρη και δυνατή ομάδα του ΝΟ Πατρών, η οποία έκανε την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής, νικώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του, ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ναυτικό Όμιλο Λάρισας και τον προπονητή της ομάδας του ΝΟ Λάρισας Κώστα Ζουμπουλιά, για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά των φιλάθλων της απέναντι στην ομάδα μας και να ευχηθούμε με τη σειρά μας καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ