Απίστευτος Χρήστου, 2ο όριο για το Ρίο

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Μπορεί να αγωνίστηκε στο Β τελικό, ο χρόνος του όμως ήταν ΑΑ. Ο Απόστολος Χρήστου έκανε 1:58.07 και έπιασε όριο και στα 200μ. ύπτιο για το Ρίο.
Η ελληνική τορπίλη με την επίδοση που σημείωσε πριν από λίγο στο σουηδικό όπως στη Στοκχόλμη, έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς
(1:58.22), έκανε τρομερό ατομικό ρεκόρ (είχε 1:59.61), σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα (1:57.69 το πανελλήνιο του Γρηγοριάδη) που είναι και η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ με μαγιό που δεν είναι συνθετικό, είναι πλέον στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και στην τρίτη της ευρωπαϊκής. Πραγματικά ζαλίζουν όλα αυτά τα νούμερα, με τον 20χρονο κολυμβητή του Ολυμπιακού να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και θα είναι ένας από τους υποψήφιους για μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Να σημειωθεί πως αν και ο Χρήστου συμμετείχε στον τελικό Β, η επίδοση του ήταν η καλύτερη που έγινε, καθώς ο νικητής του τελικου Α, Ιταλός Λούκα Μενκαρίνι έκανε 1:58.73, ενώ ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητης κόσμου, Πολωνός Ράντοσλαβ Καβετσκι 2:00.20!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ