Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησε 68 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Η ομάδα του ΕΑΤ Αλέξανδρος στο πρόσφατο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters απέδειξε περίτρανα ότι είναι μια ομάδα από «χρυσό». Κατέκτησε 30 χρυσά μετάλλια, 23 αργυρά και 15 χάλκινα μετάλλια ενώ κατέρριψε και 16 Πανελλήνια ρεκόρ εκ των οποίων 14 σε κατηγορίες Ανδρών και 2 σε κατηγορίες Γυναικών.
Φυσικά, κατά γενική ομολογία κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στη διοργανώση του πρωταθλήματος το οποίο ήταν άρτια οργανωμένο σε κάθε λεπτομέρεια του και όχι μόνο δεν είχε να ζηλέψει τίποτα όσον αφορά τα αγωνιστικά πρωταθλήματα αλλά ίσως είχε και να διδάξει για το σωστό τρόπο διοργάνωσης αγώνων.

Σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της ομάδας, θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του πρωταθλήματος και κυρίως να ευχαριστήσουν τους αθλητές που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και ήρθαν από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο και τη Βουλγαρία για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα αυτό.
Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, μας είπαν πως στόχος της ομάδας αρχικά δεν ήταν το πρωτάθλημα αλλά η εκγύμναση των αθλητών μέσα στο νερό για την καλύτερη υγεία τους, η διάδοση του αθλήματος και η ενημέρωση για τα οφέλη της γυμναστικής μέσα στο νερό, το πρωτάθλημα ήρθε μέσα από τη διάθεση των αθλητών όλο και περισσότερο να γυμνάζονται. Ενώ οι ηλικίες ξεκινάνε από τα 30 και φτάνουν μέχρι και πάνω από τα 60 έτη.
Ο προπονητής της ομάδας, Φίλιππος Καλαβρέζος, δήλωσε πως ασχολούνται με το άθλημα «σαν να είναι νεαρά παιδιά και ίσως και με λίγο περισσότερη αγάπη για το άθλημα».
Η ομάδα θα συνεχίσει το πρόγραμμα των προπονήσεων της και θέλει να ενημερώσει πως το τμήμα ενηλίκων έχει πέρα από το αγωνιστικό τμήμα και τμήμα αρχαρίων για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να γυμναστούν και να νιώθουν πιο ασφαλής στο υγρό στοιχείο. 

ΠΗΓΗ: seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food