Τουρνουά πιτσιρικάδων από τη ΝΕ Λάρισας

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Μία σημαντική διοργάνωση για την πόλη της Λάρισας, τους μικρούς μας αθλητές και όλους τους λάτρεις των σπορ του υγρού στίβου λαμβάνει χώρα από τις 5 μέχρι και τις 8 Μαίου στο κλειστό...
κολυμβητήριο της Λάρισας! Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, με την υποστήριξη (υπό την αιγίδα) της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 2ο τουρνουά αγώνων υδατοσφαίρισης για αθλητές που γεννήθηκαν από το 2003 και μετά.
Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος 5 σύλλογοι από 4 πόλεις της Ελλάδος. Η Λάρισα συμμετέχει με τις 2 ομάδες της διοργανώτριας Ν.Ε.Λ και την ομάδα του Ν.Ο.Λ. Από την Αθήνα, ο ιστορικός σύλλογος της Βουλιαγμένης, Ν.Ο.Β, συμμετέχει με 2 ομάδες. Τη Θεσσαλονίκη εκπροσωπεί η ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ το γειτονικό Βόλο εκπροσωπεί, επίσης με 2 ομάδες, η ομάδα της Νίκης.
Το τουρνουά θεωρείται σημαντικό, τόσο για τη συμμετοχή μεγάλων συλλόγων της Ελληνικής υδατοσφαίρισης, όσο – και κυρίως – για την προώθηση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες και την αγωνιστική εξέλιξη των μικρότερων αθλητών της πόλης μας. Γι’ αυτούς τους λόγους και εκτός της αμέριστης βοήθειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το τουρνουά υποστηρίζουν η ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος) κι ο ΣΕΔΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης).
Καλούμε το φιλαθλητικό κοινό της πόλης να παραβρεθεί στο κλειστό κολύμβητήριο της Λάρισας και να στηρίξει τις προσπάθειες των ομάδων μας τις ημέρες των αγώνων! Η παρουσία σας θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τόσο εμάς, αλλά κυρίως, τους μικρούς μας πολίστες που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ως αντίπαλοι και ως οικοδεσπότες.

* Δελτίο Τύπου της ΝΕ Λάρισας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food