Έγραψε ιστορία το 1o Beach Waterpolo στη Λεμεσό

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η επιτυχία του 1ου Beach Waterpolo που διοργανώθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και αποτέλεσε την 2η στάση του Beach Waterpolo Tour 2016.
16 ομάδες, 110 αθλητές, καταγάλανα νερά και άριστη οργάνωση συνέθεσαν την εικόνα της διοργάνωσης, η οποία προσέλκυσε πολλούς Κύπριους φιλάθλους και...
τουρίστες που παρακολούθησαν τους αγώνες την πρώτη, αλλά και τη δεύτερη ημέρα, όπου έλαβαν χώρα οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός, με τους Beachpolistes να προσφέρουν θέαμα, γκολ με το πόδι και το κεφάλι, μέσα στο τρομερό τοπίο της μαρίνας Λεμεσού.

Πρωταθλήτρια του Beach Waterpolo στην Κύπρο αναδείχθηκε η ομάδα «Μπυρόβιοι», οι οποίοι απέκλεισαν στον ημιτελικό την ομάδα «Ποσειδών» και στον τελικό με τρομερά… ψαλιδάκια κατέκτησαν το τρόπαιο.

Φιναλίστ ήταν η ομάδα «Tanka Boys», ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η ομάδα «Γερόλυκοι», όμως την παράσταση έκλεψαν για ακόμη μια φορά τα «Ρετάλια WC» με τα τρομερά μαγιό τους, σχεδιασμένα από τη FAB Sportswear.

Το 1ο Beach Waterpolo στην Κύπρο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στους χορηγούς μας, στους οποίους οφείλεται η άριστη διεξαγωγή του event και κυρίως στον Υδάτινο Κόσμο που τα είχε όλα στην εντέλεια και ειδικεύεται στα είδη Υγρού Στίβου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ναυαγοσωστική) στο νησί.

Χωρίς μεράκι και τους σπόνσορες μας δεν θα βρισκόμασταν στην Λεμεσό το τριήμερο 15-18 Ιουλίου, για αυτό ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες:

Υδάτινο Κόσμο, FAB Sportswear, Pafilia, ONE, Herbalife, Lounic, Il Sapore, Diamantides Boat parking, τον Δήμο Λεμεσού, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Κολύμβησης και φυσικά την Αρχή Λιμένων Κύπρου. 

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο που «έτρεξε» το 1ο Beach Waterpolo στην Κύπρο, τον Κώστα Αντωνίου.

Κεφαλιές, ψαλιδάκια, γκολάρες, θάλασσα, γέλια, μουσική και πάνω από όλα Beach Polo έδωσαν το «παρών» στη μαρίνα Λεμεσού και φεύγουμε από την Κύπρο γεμάτοι εικόνες και φιλίες.

Σχέσεις που σίγουρα θα μας κάνουν να επιστρέψουμε την Κύπρο το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να γίνει το Beach Waterpolo θεσμός σε μια χώρα που φάνηκε ότι λατρεύει το άθλημά μας.

Ραντεβού στη Χίο, 5-7 Αυγούστου!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ