Απίστευτο ξύλο, όλοι με όλους κι οριστική διακοπή στον τελικό των Νέων Ανδρών!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Η Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών βρέθηκε μόλις τέσσερις μέρες όλη μαζί, πριν ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το σπουδαίας σημασίας (από αγωνιστικής και ψυχολογικής άποψης) τουρνουά με
μεγαθήρια του αθλήματος. Παρ΄ όλα αυτά όχι μόνο προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά οι πολίστες των Χατζηθεοδώρου – Καραμάνη στάθηκαν επάξια στο ματς μέχρι που το… ξύλο και τα σκληρά μαρκαρίσματα πήγαν σύννεφο και το παιχνίδι (μετά από σχετική πρωτόγνωρη, για ορισμένους που ήταν παρόντες, σύρραξη) διακόπηκε οριστικά…

Ηθελε 04.30 για να λήξει ο αγώνας κι η Κροατία ήταν μπροστά στο σκορ με 11-9, η Εθνική μας είχε παραπάνω κι ένας Κροάτης έριξε εν ψυχρώ μπουνιά στον Νίκο Γαρδίκα. Τότε έγινε το «έλα να δεις». Μπήκαν κι οι δύο πλευρές (αναπληρωματικοί) μέσα στο νερό κι έπεσε το ξύλο του… αιώνα. Για τουλάχιστον πέντε λεπτά πλακωνόταν οι πολίστες μας με τους Κροάτες, με τους Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και Βλάντο Βουγιασίνοβοτς να είναι παρόντες και να μεταφέρουν σε Έλληνες ότι «τέτοιο ξύλο δεν έχουμε δει στη ζωή μας!».

Μετά επειδή οι Κροάτες επειδή δεν ήθελαν να γίνει η απονομή, εμείς δηλώσαμε να πάρουν αυτοί τυπικά την πρωτιά κι εμείς την 2η θέση, πήραμε τα αργυρά μετάλλια και… δρόμο για το ξενοδοχείο!

* Στο μικρό τελικό η Σερβία επικράτησε 14-6 της Ουγγαρίας και για την 5η-6η θέση το Μαυροβούνιο κέρδισε 16-12 τη Γερμανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ