Τριπλές πανελλήνιες διακρίσεις για την Αρετή

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Νέες διακρίσεις έφεραν στην πόλη της Λαμίας οι συμμετοχές του Κολυμβητικού Συλλόγου Αρετή σε τρεις πανελλήνιου βεληνεκούς διοργανώσεις, οι οποίες διεξήχθησαν μέσα στον Ιούνιο.
Συγκεκριμένα, στο τριήμερο 17- 19 Ιουνίου τρεις αθλήτριες, η Ρουμπίνη Παπανάγνου, η Μαριάγγελα
Βλαχώνη και η Έλλη Ράπτη μετείχαν στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που πραγματοποιήθηκε στην Βόρεια Ελλάδα και στην Λίμνη Βεγορίτιδα, με συμμετοχή και ολυμπιονικών. Οι αθλήτριες της Αρετής  κατέκτησαν την 6η -8η και 9η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες όπου μετείχαν, ενώ το Σάββατο 18 Ιουνίου η προαγωνιστική ομάδα έλαβε μέρος στην Θερινή ημερίδα της περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα όπου κατέκτησε πολλά μετάλλια και επέτυχε νέα ρεκόρ.


Πιο νότια, στο Σαββατοκύριακο 24-26 Ιουνίου, 13 συνολικά αθλητές της Αρετής έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες 9-12 ετών που διεξήχθησαν στην Αθήνα. Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα αυξημένος καθώς εκπροσωπήθηκαν όλες οι ομάδες της Ελλάδας με τον αριθμό των αθλητών να πλησιάζει τους 1.500. Οι περισσότεροι Λαμιώτες αθλητές που έδωσαν το παρόν ανήκαν στο δυναμικό της Αρετής. 
Στους αγώνες, για μία ακόμη φορά, η Αρετή επιβεβαίωσε ότι αποτελεί όχι μόνο τον πρωταθλητή σε τοπικό επίπεδο, αλλά μια υπολογίσιμη δύναμη του υγρού στίβου ολόκληρης της Ελλάδας: Οι αθλητές της πέτυχαν ατομικά ρεκόρ και κατέλαβαν θέσεις εντός 8άδας, ενώ και η σκυτάλη της ομάδας κατέλαβε την 9η Πανελλήνια θέση. 
Οι αθηναϊκές αυτές επιτυχίες ολοκληρώνουν την φετινή αγωνιστική περίοδο για την Προαγωνιστική ομάδα. Οι αθλητές της Αγωνιστικής ομάδας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Οι διακρίσεις έχουν τονώσει το ηθικό αθλητών και προπονητών, κάτι πολύ σημαντικό εν όψει των υποχρεώσεων αυτών. 
Ευχόμαστε στους αθλητές της Αρετής καλή δουλειά, για να φέρουν ακόμη περισσότερες τιμές στην πόλη μας.

Δελτίο τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food