Κυρίες και κύριοι γράψαμε ιστορία

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, ώρα 21:20. Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβη κάτι που θα μείνει το παντοτινό σημείο αναφοράς. Για πρώτη φορά, είναι γυναίκα αυτή που μπαίνει πρώτη στο στάδιο κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης.
Η Σοφία Μπεκατώρου κέρδισε την αθανασία. Περίπου πέντε λεπτά περίμενε η Σοφία Μπεκατώρου μέχρι να βγει στην Αρενα του Μαρακανά. Πρώτη από όλους και από πίσω τα περισσότερα μέλη της Ολυμπιακής αποστολής έτοιμα να ακολουθήσουν.
Κάτι λιγόγερο από ένα λεπτό διήρκησε η… πασαρέλα της Εθνικής ομάδας. Η Σοφία Μπεκατώρου μπροστά με τη σημαία και από πίσω τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης, οι κολυμβητές, οι εκπρόσωποι του στίβου οι κωπηλάτες, ο Γκιώνης, η Ψάρρα, η Κορακάκη και οι υπόλοιποι της ιστιοπλοΐας ήταν που εμφανίστηκαν στην αρένα του Μαρακανά και στους δέκτες δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρον τον πλανήτη.
Οι Βραζιλιάνοι θεατές αποθέωσαν την ομάδα μας που είναι πάντα από τις πλέον συμπαθείς των Αγώνων. Αυτό όμως που βιώσαμε στα δημοσιογραφικά από ξένους ανταποκριτές ήταν πρωτόγνωρο. Εισπράτταμε συγχαρητήρια για την επιλογή να δώσουμε τη σημαία σε γυναίκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ