«Αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου»

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα συλλόγων θαλάσσης, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 180 αθλητές από 7 (επτά)
σωματεία (ΝΟ Αλιβερίου, Α.Ψ.Λ. Μεδεών, ΝΟ Ωρεών, ΝΟ Μήλου, ΝΟ Ζακύνθου, ΝΟ Καλύμνου και Αταλάντη). Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΝΟ Αλιβερίου, που συγκέντρωσε 856 βαθμούς και 89 μετάλλια.
Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Κατσαρός, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τους αγώνες και την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου.
«Ήταν μία πολύ καλή διοργάνωση με συμμετοχές συλλόγων από διάφορα μέρη της χώρας και συνολικά 180 περίπου αθλητών. Ο Δήμος Καρπενησίου απέδειξε για ακόμη μία φορά πως μπορεί να φιλοξενήσει άψογα σημαντικές διοργανώσεις, αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές. Από την πλευρά της ΚΟΕ, θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη για την πολύτιμη συνδρομή της περιφέρειας.  Η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δήμο Καρπενησίου για να  διοργανώσει στην περιοχή, το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας καθώς και το Final 4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών».
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννης, απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους συμμετέχοντες, όπως επίσης και ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Κοντονής, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί αλλά έστειλε τις θερμότερες ευχές του για την επιτυχία του πρωταθλήματος.
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ