Το κολυμβητικό καλεντάρι της χρονιάς

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Από την ΚΟΕ κοινοποιήθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν όσον αφορά στην κολύμβηση, το οποίο είναι γεμάτο, ενώ υπάρχουν και μερικές αλλαγές.
Στην ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρεται:

«H προκριματική φάση του αγώνα Grand Prix Χριστουγέννων περιλαμβάνει την διεξαγωγή δύο προκριματικών Ημερίδων, με δεδομένο, ότι σε κάποιες Περιφέρειες είναι δυσχερής η διεξαγωγή αγώνων σε κολυμβητήριο 25,0μ. η μία από τις δύο θα διεξαχθεί οπωσδήποτε σε κολυμβητήριο 25,0μ. ενώ η άλλη, με απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής, μπορεί να διεξαχθεί σε κολυμβητήριο 50,0μ.
Οι επιδόσεις που θα επιτευχθούν σε κολυμβητήριο 25,0μ., πέρα του ότι θα χρησιμεύσουν για την επιλογή των κολυμβητών-τριων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση (Grand Prix Χριστουγέννων) θα ισχύσουν και για όριο συμμετοχής στους χειμερινούς αγώνες και μόνο.
Σε όσες Περιφέρειες διεξαχθεί η 2η Ημερίδα σε κολυμβητήριο 50,0μ. οι επιδόσεις που θα επιτευχθούν σε κολυμβητήριο 50,0μ. θα ισχύσουν για όριο συμμετοχής τόσο σε χειμερινούς όσο και σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι επιδόσεις που θα επιτυγχάνονται σε κολυμβητήριο 25,0μ. υπολογίζονται μόνο ως προς την επίτευξη του ορίου των χειμερινών αγώνων που θα επιτρέπει την συμμετοχή τους σ’ αυτούς. Οι πιο πάνω κολυμβητές-τριες θα τοποθετούνται στο τέλος των σειρών χωρίς αναγραφή του χρόνου τους. Οι αγώνες της προκριματικής φάσης στην Αθήνα θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους ξεχωριστά για τον κάθε ένα, όπως αυτοί σχηματίσθηκαν για την συμμετοχή τους στις διασυλλογικές διοργανώσεις (1ος όμιλος νότιος, 2ος όμιλος βόρειος).
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food