Δοκιμάζει στην ανοιχτή θάλασσα η Δράκου

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Την πρώτη της εμπειρία από αγώνα open water θα έχει στο Spetses marathon η Νόρα Δράκου. Η σπρίντερ του ελεύθερου και του ύπτιου θα κολυμπήσει στον αγώνα των 3.000μ..Με το αγωνιστικό της πρόγραμμα φέτος να μην την πιέζει και την προετοιμασία να μην έχει αρχίσει ακόμα, η Νόρα Δράκου πήρε τη μεγάλη
απόφαση να κολυμπήσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στην ανοιχτή θάλασσα και σε μία απόσταση ασυνήθιστη για την ίδια. Μετά από παρότρυνση του Γιάννη Δρυμωνάκου και από τη στιγμή που οι συνθήκες το επιτρέπουν, αποφάσισε να πάρει μέρος στο Spetses marathon και να αγωνιστεί στις 8 Οκτωβρίου στα 3.000μ. «Νομίζω ότι θα πεθάνω», είπε χαριτολογώντας φυσικά η πατρινή κολυμβήτρια μιλώντας στο Aquaplanet και πρόσθεσε: «Αφού με κάλεσαν, σκέφτηκα ότι θα είναι ωραία. Μου είπε και ο Γιάννης (Δρυμωνάκος) ότι θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Με είχαν καλέσει και τα προηγούμενα χρόνια, ήθελα να το κάνω αλλά συνήθως είχα 25άρα εκείνη την περίοδο. Τώρα ήταν μεγάλη ευκαιρία και δεν την άφησα».
Αυτή θα είναι η πρώτη τέτοια εμπειρία και από πλευράς θάλασσας και από πλευράς απόστασης. «Δεν έχω ξανακάνει 3.000μ. συνεχόμενα ούτε καν στην προπόνηση. Δεν έχει τύχη. Η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει λίγο και η θάλασσα. Θέλω να βλέπω πλακάκια κάτω», συνέχισε η Δράκου, που έχει αρχίσει προπονήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Τον επόμενο μήνα θα πάει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση, θα συνεχίσει να προπονείται με τον Άκη Οικονόμου, ενώ εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο με ποιον σύλλογο θα αγωνίζεται.

ΠΗΓΗ: Aquaplanet.gr-του Άκη Ιωακείμογλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ