Χάλκινο η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών που φιλοξενείται στη Χάγη ανέβηκε η ελληνική Εθνική ομάδα καθώς σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ έκαμψε την αντίσταση
της Ιταλίας επικρατώντας με 10-9. Τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα καθώς στα μισά του πρώτου οκταλέπτου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά στη συνέχεια ανέκαμψαν και έκλεισαν την περίοδο με προβάδισμα 4-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Εθνική μας ομάδα μπήκε πιο ορεξάτη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-3, με την Ιταλίδες να σημειώνουν δύο τέρματα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και να μειώνουν σε 6-5. Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η Ιταλία έφερε το ματς στα ίσα, ενώ αντίθετα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δυσκολευόταν να βρει λύσεις στην επίθεση. 
Τελικά μετά από εννέα λεπτά που είχε να σκοράρει, η Εθνική μας πέρασε μπροστά με 7-6, όμως οι Ιταλίδες ισοφάρισαν άμεσα σε 7-7 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο οι Ελληνίδες παίκτριες έκαναν κατάθεση ψυχής. Με δύο γκολ που σημείωσαν έκαναν το σκορ 9-7, ενώ μία απόκρουση της Ιωάννας Σταματοπούλου όταν οι Ιταλίδες είχαν μειώσει σε 9-8, κράτησε το προβάδισμα για την ελληνική Εθνική ομάδα. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες σημείωσαν από ένα τέρμα και έτσι το τελικό σκορ έγραψε 10-9 υπέρ της Ελλάδας που χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οκτάλεπτα 4-3, 2-2, 1-2, 3-2
Ελλάδα (Λέανδρος): Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά 1, Ιωάννα Χυδηριώτη 4, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Ελένη Ξενάκη, Έλενα Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Άνθια Παπαναστασίου, Μαρία Ελένη Σελετοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Ελένη Σωτηρέλη.
Ιταλία (Τζίτζα): Νίγκρο, Τσιτίνο 1, Κοκιέρε 4, Αβένιο 2, Ρανάλι 2, Μίλιο, Πικότσι, Ντι Κλαούντιο, Τρούκο, Φορέστο, Αλταμούρα, Μαράνι, Μπαντσέλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ