Παντρεύεται ο Λόχτι

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το 2016 θα είναι η χρονιά που θα τη θυμάται για πολύ καιρό ακόμα ο Ράιαν Λόχτι και ας μην πέτυχε σπουδαία πράγματα εντός πισίνας. Εκτός, φρόντισε να κάνει πολλά πρωτοσέλιδα και σήμερα πρόσθεσε ακόμα ένα ανακοινώνοντας ότι παντρεύεται. Ο κάτοχος 12 Ολυμπιακών μεταλλίων,
έκανε την πρόταση στην Κέιλα Ράε Ριντ τα ξημερώματα της Δευτέρας και αυτή είπε το μεγάλο «Ναι». Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Tinder (πλατφόρμα γνωριμιών στα social media) και από τότε είναι… αυτοκόλλητοι. Η Ριντ είναι Playmate και με τον Λόχτι συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης, την οποία φρόντισαν οι δυο τους να τη διαφημίσουν αρκετά μέσω των social media.
O Λόχτι ο οποίος έχει τιμωρηθεί από την αμερικάνικη Ολυμπιακή επιτροπή με ένα χρόνο αποκλεισμό από τους αγώνες (χάνει το παγκόσμιο της Βουδαπέστης) λόγω του γνωστού συμβάν στο βενζινάδικο του Ρίο, αυτήν την περίοδο συμμετέχει στο αμερικάνικο Dancing with the stars προσπαθώντας να φτιάξει και πάλι τη δημόσια εικόνα του. Ο 31χρονος έχει χάσει όλους τους μεγάλους χορηγούς του (υπολογίζεται περίπου στο 1.000.000 δολάρια η απώλεια του) αλλά έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει μέχρι και το Τόκιο το 2020.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ