Έφυγε ο κύριος Μηνάς

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Έφυγε από την ζωή εχθές αργά το βράδυ, ένας άνθρωπος του υγρού στίβου. Πρόκειται για τον επί χρόνια σύμβουλο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Μηνά Κατρά.
Ο κύριος Μηνάς, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους όσους τον έζησαν από κοντά στις διάφορες αποστολές, αλλά και στην προσωπική ζωή. Ήταν για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΟΦ
(τότε έτσι λεγόταν η ΚΟΕ). Υπήρξε ταμίας της Ομοσπονδίας και έφορος κολύμβησης, από το 1980 έως το 1990 και υπήρξε συνεργάτης του νυν Προέδρου της Ομοσπονδίας για δύο θητείες (1984 – 87 και 1987-90), στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας.

Εκτός όμως από αυτή την ιδιότητα, είχε και άλλες, που δείχνουν τον δυναμικό του χαρακτήρα και την συνεχή του ενασχόληση με τον αθλητισμό από την θέση του παράγοντα.

Υπήρξε λοιπόν Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Δ.Σ. του ΑΝΟΓ για αρκετό καιρό, καθώς και Αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Γλυφάδας.

Ο κύριος Μηνάς «μεγάλωσε» πολλές γενιές αθλητών στην κολύμβηση κυρίως, αλλά και στο πόλο. Ασχολήθηκε με τα κοινά, λόγω των παιδιών του που ήταν κολυμβητές του ΑΝΟΓ στις δεκαετίες του 70 του 80 και του 90. Μάλιστα, ο Παντελής υπήρξε και πρωταθλητής στην πεταλούδα με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες, όλων των κατηγοριών.

Εφυγε ήρεμος σε ηλικία 88 ετών. Θα τον θυμόμαστε όλοι σαν ένα άτομο κοινής εμπιστοσύνης, που βρισκόταν μονίμως εκτός των πολιτικών καταστάσεων που την εποχή του ήταν ιδιαίτερα έντονες, αλλά και ως έναν πολύ καλό πατέρα, σύζυγο και κυρίως άνθρωπο.

Κύριε Μηνά θα μας λείψεις πολύ, όπως φυσικά θα λείψεις περισσότερο από την οικογένεια την οποία έχτισες και για την οποία μόχθησες όλα αυτά τα χρόνια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα….

***Στη φωτογραφία ο Μηνάς Κατράς σε εκδήλωση της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Αν.Στερεάς & Εύβοιας στο Αλιβέρι το 1989.

ΠΗΓΗ: pisina.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ