Στην τελική ευθεία για το παγκόσμιο

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος 25αρας πισίνας και οι Καναδοί διοργανωτές τρέχουν τα προλάβουν για να είναι έτοιμοι. Η τριμελής ελληνική αποστολή (συν τον κόουτς Γέμελο) μετρά αντίστροφα για το ταξίδι στο Γουίντσορ.
Ο Απόστολος Χρήστου κάνει ήδη γρήγορες κούρσες δοκιμάζοντας αγωνίσματα εκτό υπτίου. Ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα αποτέλεσε ήδη σημείο αναφοράς για την παγκόσμια ομοσπονδία, όπου ο Πορτογάλος υπεύθυνος επικοινωνίας είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, γνωρίζει ελληνικά και φροντίζει να ενημερώνεται από το Sportsfeed.
Ο Ανδρέας Βαζαίος είναι ο… γνωστός Βαζαίος. Θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθεί στο αποκορύφωμα της φόρμας του 6-11 Δεκεμβρίου. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου αποτελεί εγγύηση για τις μεγάλες διοργανώσεις, επιβεβαιώνοντας πάντα τις υψηλές προσδοκίες που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Όσον αφορά στον Κριστιάν Γκολομέεβ, ακόμα δεν έχει κάνει κάποιον αγώνα. Όπως δήλωσε το Σεπτέμβριο, φέτος θα επικεντρωθεί στο ακαδημαϊκό κομμάτι του πανεπιστημίου Αλαμπάμα και γι’ αυτό το λόγο έμεινε εκτός αγώνων NCAA. Το πόσο γρήγορα θα κολυμπήσει στο Γουίντσορ θα φανεί εκείνες τις ημέρες.
Η αντίστροφη μέτρηση καταγράφει σήμερα 13 μέρες από την έναρξη και η αρένα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, αρχίζει να παίρνει μορφή… κολυμβητηρίου. Δε θυμίζει πλέον παγοδρόμιο και το μόνο που απομένει, είναι η εγκατάσταση της πισίνας. Τα εισιτήρια παρουσιάζουν ικανοποιητική ζήτηση, παρά την απουσία αρκετών μεγάλων ονομάτων, κυρίως Αμερικανών. Οι δυο πιο φορμαρισμένοι κολυμβητές στον κόσμο αυτή τη στιγμή, Βλαντ Μόροζοφ και Κατίνκα Χόσου θα ειναι παρόντες ωστόσο και υπόσχονται παγκόσμια ρεκόρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ