Παραμονή στον πάγκο του Ν.Ο.Χαλκίδος για τον Δημήτρη Σελετόπουλο

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σελετόπουλου θα παραταχθεί η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών εθνικής κατηγορίας. 
Ο έμπειρος τεχνικός, αφού οδήγησε με επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα στα play offs του πρωταθλήματος μέσω της πρόκρισης από τα μπαράζ, συμφώνησε να παραμείνει στο τιμόνι της και τη φετινή σεζόν. Ο κ. Σελετόπουλος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν
με το σκουφάκι του Ν.Ο.Χ. και έχει διατελέσει προπονητής του. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Έλληνα καταξιωμένου προπονητή στον πάγκο της ομάδας μας και θα έχει ως στόχο την είσοδο της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η γνωριμία και η πολύ καλή σχέση του κόουτς με τους αθλητές θα διατηρήσει το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις τις ομάδας.
   
Το όνομα του Δ. Σελετόπουλου, είναι βαρύ σαν ιστορία για την ελληνική υδατοσφαίριση και γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων στο χώρο. Ξεκίνησε σαν κολυμβητής, έχοντας αξιόλογη πορεία με πανελλήνια ρεκόρ και διακρίσεις στα πρωταθλήματα ηλικιών, αλλά το μέλλον του ήταν συνυφασμένο με το πόλο. Ο Παναθηναϊκός  ήταν η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α1 σε ηλικία μόλις 16 ετών. Το ταλέντο του δεν άργησε να φανεί και έτσι άνοιξε η πόρτα της Εθνικής ομάδας, όπου πήρε μέρος σε 3 διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και Μεσογειακούς και Βαλκανικούς αγώνες, σκοράροντας συνολικά 525 φορές. Έκλεισε τη σπουδαία αθλητική του καριέρα στην ομάδα του ομίλου μας το 1997. Οι περίσσιες γνώσεις και οι αμέτρητες παραστάσεις του, τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Δημήτρης Σελετόπουλος αποτελεί εχέγγυο για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και προαγωνιστικών ομάδων, με στόχο την εκμάθηση των μυστικών της υδατοσφαίρισης από έναν θρύλο του αθλήματος.

                                                                            Η εφορία υδατοσφαίρισης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ