Ανακοίνωσε ημερομηνίες πρωταθλημάτων κατηγοριών, ψάχνει διοργανωτές

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Από την ΚΟΕ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων τη διοργάνωση των οποίων αποφάσισε να την αναθέσει σε σωματεία με τη μορφή… διαγωνισμού.

Τα βήματα του ΣΕΓΑΣ που δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ για τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων του, βάζοντας τις τοπικές ΕΑΣ να καλύπτουν τα έξοδα μέσω των δήμων και των περιφερειών, αποφάσισε να ακολουθήσει και η ΚΟΕ. Σύμφωνα με την απόφαση της ομοσπονδίας το πανελλήνιο παίδων-κορασίδων θα διεξαχθεί μαζί με αυτό των εφήβων-νεανίδων από τις 13 μέχρι τις 16 Ιουλίου, ενώ αυτό των παμπαίδων και παγκορασίδων ΑΒ’ θα διεξαχθεί 6 με 9 Ιουλίου. Οι τοποθεσίες διεξαγωγής δεν έχουν αποφασιστεί καθώς η ΚΟΕ αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό ανάθεσης καλώντας τα σωματεία να καταθέσουν τις προτάσεις τους, δίχως να αποκλείει τη συνεργασία με κάποιο φορέα. Μάλιστα η ΚΟΕ έδωσε και τις προδιαγραφές οι οποίες είναι οι εξής:

– Ο διοργανωτής θα πρέπει να διαθέτει κολυμβητήριο με άδεια καταλληλότητας και λειτουργίας, το οποίο θα έχει κερκίδα για 1.000 περίπου θέσεις για το πρωτάθλημα παμπαίδων και για περίπου 800 για αυτό των παίδων-εφήβων.
– Θα πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα τις τυχόν οικονομικές απαιτήσεις της επιτροπής διοίκησης για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, την αποζημίωση κριτών-χρονομετρών, ατόμων που θα απασχοληθούν στη γραμματεία για την προετοιμασία των απονομών, καθώς και των τριών ατόμων της ΚΟΕ που θα αναλάβουν την ηλεκτρονική χρονομέτρηση και μηχανογραφική κάλυψη των αγώνων.
– Θα πρέπει να διαθέσει τα απαιτούμενα μετάλλια για τη βράβευση των τριών πρώτων νικητών ατομικών και ομαδικών αγωνισμάτων. Τα διπλώματα θα τυπωθούν από την ΚΟΕ.
– Θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης 10-12 ατόμων της ΚΟΕ καθώς και της διαμονής-διατροφής για πέντε διανυκτερεύσεις.
– Θα πρέπει να γνωστοποιήσει διαθέσιμα για τους αγώνες ξενοδοχεία και τις αντίστοιχες τιμές για διαμονή με πλήρη διατροφή.

Όσοι ενδιαφέρονται για να αναλάβουν αυτήν την υποχρέωση της ομοσπονδίας, πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 20 Νοεμβρίου για να επεξεργαστούν και να ανακοινώσει η ΚΟΕ του τόπους διεξαγωγής των αγώνων μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Όπως σημειώνεται από την ομοσπονδία, αν θα υπάρξουν παραπάνω από ένας ενδιαφερόμενοι για κάποια από τις διοργανώσεις, τότε θα γίνει η επιλογή συνεκτιμώντας το κόστος διαμονής, μετάβασης στην πόλη, τη λειτουργικότητα του κολυμβητηρίου, καθώς και τη χρονική σειρά υποβολής των αιτημάτων.

ΠΗΓΗ: sportsfeed.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ