1ο τουρνουά «Κων/νος Ξανθάκος»

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο της Ιτέας το Τουρνουά υδατοσφαίρισης με την επωνυμία «Κων/νος Ξανθάκος» με την συμμετοχή του Ν.Ο.Χαλκίδος, Τρίτωνα Αμαρουσίου και Ολυμπιάδας
Πετρούπολης, από τον τοπικό σύλλογο της πόλης, του Ν.Ο.Ιτέας. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. αναφέρθηκε για το τουρνουά σε ανάρτηση της στην ιστοσελίδα του Ν.Ο.Ι. στο fbook.
Το 1ο τουρνουά «Κων/νος Ξανθάκος» ολοκληρώθηκε χθες στην Ιτέα. Ευχαριστούμε τις ομάδες της Χαλκίδας, της Πετρούπολης και του Τρίτωνα για την αποδοχή της πρόσκλησής μας.
Ο Κώστας γεννήθηκε το 1972. Ξεκίνησε την κολυμβητική του καριέρα στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο τη δεκαετία του 1980. Μετά την αποφοίτησή του από τη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών ξεκινά την καριέρα του στην υδατοσφαίριση με την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, όπου συμμετέχει σε πρωταθλήματα Β΄ και Α2 Εθνικής. Το 2003 έρχεται στον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας, για τρία χρόνια και συντελεί στην άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Κατόπιν, στον Αρίωνα Γλυφάδας πια, συνεχίζει ως προπονητής κολύμβησης. Το Μάιο του 2011, ένα τροχαίο δυστύχημα στην οδό Κηφισίας του αφαιρεί πρόωρα τη ζωή.
Η ονομασία του τουρνουά «Κων/νος Ξανθάκος» δεν ήταν τυχαία. Με τον τρόπο αυτό θέλαμε να τιμήσουμε ένα νέο άνθρωπο, που έφυγε άδικα και που θα μπορούσε ακόμη να προσφέρει πολλά. Έναν παίκτη του οποίου ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα μας: το καλό παιχνίδι, την αξιοπρέπεια και το «δέσιμο». Ο Κώστας συσπείρωσε την ομάδα και δέθηκε τόσο με τα τότε παιδιά, που εξακολούθησε να βρίσκεται μαζί τους μέχρι το τέλος. Πολλοί και όχι άδικα, τον θεώρησαν Ιτιώτη γιατί κάθε παίκτης αυτής της ομάδας είτε είναι Ιτιώτης είτε όχι, θεωρείται ένα με το σωματείο μας, θεωρείται ντόπιος.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς αυτού του τουρνουά, τον κόσμο για την παρουσία και την στήριξή του, τους γονείς και τους αθλητές. Οι δυσκολίες σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής είναι γνωστές και ιδιαίτερες για το κάθε άθλημα, ανάλογα με τη φύση του. Για το Δήμο Δελφών το μόνο που ΔΕΝ μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν προσπαθεί για τις ανάγκες μας. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και προσπαθούμε να επιβιώσουμε, δεν τα περιμένουμε όλα έτοιμα. Το παιχνίδι όμως χάνεται κοιτάζοντας το προσωπικό μας συμφέρον, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, γιατί όλοι είμαστε υπάλληλοι ενός συστήματος. Τι πιο λογικό από το να προσπαθούμε όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το αθλητικό μέλλον της περιοχής μας, που για ευνόητους λόγους πρέπει να αποτελεί κοινή επιδίωξη όλων. Μακάρι όλη η παρανομία στο σύστημα να είναι εντοπισμένη σε ένα βανάκι που μας μετέφερε να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β΄ Εθνική!
Καλή συνέχεια σε όλους, καλή συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας μας, αλλά και σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν φέτος στη Β΄ Εθνική!
Εκ μέρους του ΝΟΙ
Αναγνωστάκου Σοφία
Πρόεδρος Δ.Σ.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά είχαν ως εξής
Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου
Χαλκίδα - Πετρούπολη 15-5
Ιτέα - Τρίτωνας 6-9
Ιτέα - Πετρούπολη 13-6
Τρίτωνας - Χαλκίδα 6-16
Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής
Τρίτωνας - Πετρούπολη 13-4
Ιτέα- Χαλκίδα 7-14


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ