Με το δεξί ο Πανιώνιος

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Πανιώνιος κέρδισε εκτός έδρας τον Παλαιό Φάληρο με 9-4 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 26ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Η ανανεωμένη ομάδα της Νέας Σμύρνης, από την αρχή πήρε
τον έλεγχο του αγώνα, είχε σταθερά την πρωτοπορία και την κράτησε μέχρι το τέλος, παίρνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί ότι το Παλαιό Φάληρο αγωνίστηκε χωρίς τον ξένο του παίκτη, τον Κινέζο φουνταριστό Λι Γιουν Λι, που βρίσκεται στην πατρίδα του.
Μιτελούδης: «Μπορούμε να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη»
Στον Πανιώνιο ήρθαν αυτό το καλοκαίρι έξι νέοι παίκτες και δύο από αυτούς ο Δημήτρης Μιτελούδης και ο φουνταριστός Στέλιος Μιμίδης, δανεικός από τη Χίο, ήταν οι πρώτοι σκόρερ κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, πετυχαίνοντας από τρία γκολ ο καθένας.
Για τον Δημήτρη Μιτελούδη το παιχνίδι είχε ξεχωριστή σημασία. Είναι το πρώτο του στο πρωτάθλημα έπειτα από το κάτηγμα κνήμης που είχε υποστεί τον προηγούμενοι Δεκέμβριο σε τροχαίο πηγαίνοντας σε προπόνηση της εθνικής ομάδας.
«Η ομάδα ακόμα δουλεύει για να βρει την απαιτούμενη ομοιογένεια, όμως το σημαντικό είναι ότι υπάρχει πολλή ενέργεια και όρεξη για δουλειά» δήλωσε στο SentraGoal ο 29χρονος αμυντικός για να συμπληρώσει.
«Μας έχουν πολύ καλό τα παιχνίδια της Ευρώπης (α' προκριματική φάση Γιούρο Καπ) και του τουρνουά του ΣΕΔΥ. Αρχίσαμε το πρωτάθλημα με νίκη, τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι την 4η αγωνιστική και το παιχνίδι με τη Χλίο, ενώ στόχος μας είναι και η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιούρο Καπ. Ο Πανιώνιος είναι μια νέα ομάδα, όλοι θεωρούν ότι θα είμαστε στην 5η θέση, αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθούμε στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και να μπούμε στην τετράδα».
Το Π. Φάληρο είχε 2/9 στον παίκτη παραπάνω, ο Πανιώνιος 1/4 και ένα εύστοχο πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-1, 0-3
Π. Φάληρο (Λούδης): Φλώρος 1, Δικαίος 1, Παπαδόπουλος 1, Τσαγκάρης Π. 1.
Πανιώνιος (Σελετόπουλος): Μιμίδης 3, Μιτελούδης 3, Παπαδόγκωνας 2, Καπότσης 1.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ