Με 31 Μετάλλια και 3 Κύπελλα, ο Ν.Ο.Αλιβερίου κυρίαρχος του Πρωταθλήματος

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στο κολυμβητήριο της Ιτέας το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 έγινε το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Συλλόγων που προετοιμάζονται στην θάλασσα, με περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες. Συμμετείχαν οι Σύλλογοι: Ν.Ο ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, Ν.Ο. ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ,
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΥΔΡΑΪΚΟΣ Ν.Ο, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΛΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ.
Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου για μία ακόμη χρονιά απέδειξε ότι είναι κυρίαρχος του πρωταθλήματος συνεχίζοντας μια παράδοση πολλών ετών. Η καλοκαιρινή σαιζόν για το Ν.Ο.Α ξεκίνησε καθυστερημένα λόγο των προβλημάτων που αντιμετώπισε με τις εγκαταστάσεις του, αυτό όμως δεν πτόησε τους αθλητές του ομίλου 

οι οποίοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκαν 31 φορές στο βάθρο του νικητή, κατακτώντας 10 πρώτες νίκες, 7 δεύτερες και 14 τρίτες, καθώς και την 3η θέση στο ομαδικό των ανδρών.
Μετάλλια πήραν οι κολυμβητές: Καρατζάς Γεώργιος, Μάστορης Ιωάννης, Αγγελέτος Γεώργιος, Σταμέλος Αλέξανδρος, Μούκας Χρήστος, Ρέτσας Ευάγγελος,Ζωντός Παναγιώτης,Παπουτσής Λουκάς, Βαλαγιανόπουλος Ιωάννης, Κυριακός Κων/νος, Γκέκας Ορέστης, και οι κολυμβήτριες: Φλωρεντή-Μιχαλάκη Ανδριανή, Καρατζά Μελπομένη, Αγγελέτου Νικολέτα, Κιούση Ελένη, Αγγελέτου Χριστίνα-Λυγερή.  
Συμμετείχαν ακόμη και οι κολυμβητές: Σπίθας Χρήστος-Ηλίας, Στουπής Λουκάς, Κυριακός Δημήτρης, Σάλιαρης Κων/νος Μάλλιος Ιωάννης, Τσερέπης Μάριος, Κούκης Νικόλαος, Σαμοθράκης Γεώργιος, Στρουμπούλης Αναστάσιος, Αλεξανδρόπουλος Ιωάννης, Αλεξανδρόπουλος Κων/νος και οι κολυμβήτριες: Κάλφα Νίκη Κιούση Βασιλική, Ηλία Μαριάνθη, Σεφερλή Νίκη, Μπαϊρακτάρη Αγγελική, Αγγελέτου Σοφία, Σκαρλή Κατερίνα, Σαμοθράκη Γαριφαλιά, Τριανταφύλλου Χαρά, Χαρπαντίδη Τριάδα, Σεφερλή Μαριαλένα, Στρουμπούλη Άννα.
Ο Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία των Εφήβων-Νεανίδων, την πρώτη θέση στη κατηγορία Γυναικών και την πρώτη θέση στην κατηγορία των Εφήβων. 


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  αξίζουν  σε όλους τους κολυμβητές-τριες του Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, στους προπονητές Αγγελέτο Κων/νο, Αλέξη Προκόπιο, Στουπή Γεώργιο στο Δ.Σ. του Συλλόγου και τους γονείς  για την σπουδαία εμφάνιση του Συλλόγου. 
Την αποστολή συνόδευαν η Πρόεδρος Δήμητρα Ράπτη, η έφορος κολύμβησης Άννα Ντίκα, η Ταμίας Ευτυχία Ρεβύθη και ο έφορος υλικού και εγκαταστάσεων Παναγιώτης Μάστορης.
Η αγωνιστικές υποχρεώσεις του ομίλου έλαβαν τέλος και οι κολυμβητές του ομίλου, του επιφύλασσαν το καλύτερο δώρο για τα 50χρονα του.
Ο Ν.Ο.Αλιβερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια τους, ώστε να γίνει εφικτή η συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα, το ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, τις εταιρείες ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΒΙΔΟΜΕΤ ΑΒΕΕ, την κ. ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, την κ. ΣΑΤΗΡΗ ΕΛΕΝΗ, τον κ. ΤΑΜΒΑΚΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟ, τον κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, το ΡΑΔΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙ 1 και όλους όσους συνέβαλλαν σ' αυτή την προσπάθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ