Τους... έπνιξαν οι καπνοί από τη Βουλή

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αισθανόντουσαν τι γίνεται έξω από τη Βουλή. Δεν μάθαιναν. Ακουγαν τις κροτίδες και μάντευαν. Εβλεπαν μαύρα σύννεφα καπνών κι αναρωτιόντουσαν: «Τι καίγεται αυτή τη φορά;». Οι αστυνομικοί ανέβαιναν κατά δεκάδες προς το Σύνταγμα.
Αρα μάλλον δεν εξομαλυνόταν η κατάσταση. Τις ίδιες εικόνες με τους κατοίκους στο κέντρο της Αθήνας είχαν κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους στο Ζάππειο κολυμβητήριο ο ομοσπονδιακός προπονητής της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 10 χλμ. της open water κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης κι οι συναθλητές του στο σπορ Κέλυ Αραούζου και Γιώργος Αρνιακός, όπως κι ο πρωταθλητής στο ύπτιο Δημήτρης Χασιώτης.
Με αυτές έβγαζαν συμπεράσματα για τα επεισόδια που σημειώνονταν έξω από τη Βουλή, μέχρι που στις 7 μ.μ. ο Νίκος Γέμελος αποφάσισε να διακόψει την προπόνηση των αθλητών του. «Αυτή ήταν κρότου - λάμψης!» μονολόγησε και συνέχισε: «Πάω να διώξω τα παιδιά. Δεν τα κρατάω άλλο».
Δύσκολα θα έφθαναν τα επεισόδια μέχρι το κολυμβητήριο του Ζαππείου. Ομως, ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε αρχίσει ν' ανησυχεί και κατέβηκε στο γυμναστήριο της εγκατάστασης, προκειμένου να τους πει να επιστρέψουν σπίτια τους!
«Τι να κάνω; Να αφήσω τα παιδιά έτσι; Ασε που αναπνέουν όλο αυτό που ρίχνουν έξω από τη Βουλή, ενώ κάνουν προπόνηση. Δεν παίρνω ρίσκο όταν πρόκειται για την ασφάλειά τους. Ποτέ δεν μας έχει συμβεί κάτι, αλλά δεν ξέρεις καμία φορά τι γίνεται» τόνισε χθες ο Νίκος Γέμελος και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζουμε τι έγινε την Τετάρτη, καθώς δεν λειτουργούσε το κολυμβητήριο λόγω απεργίας. Πάντως, η πρόσβασή μας σ' αυτό γίνεται κανονικά» τόνισε ο Γέμελος.

Kολυμβητική Ομοσπονδία
Η ΚΟΕ συγκαλεί αύριο τακτική γενική συνέλευση με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού του 2012, ο οποίος ανέρχεται στα 8.600.000 ευρώ. Παράλληλα, θα διορθωθεί η ημερομηνία ισχύος του κανονισμού για τους ξένους αθλητές (επιτρέπεται ένας). Στον κανονισμό αναγράφεται 2009, ενώ ισχύει και φέτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ