Το Καλαμάκι έστειλε τον Εθνικό στον γκρεμό

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011



Το Καλαμάκι κέρδισε τον Εθνικό με 12-7 στο κολυμβητήριο της Νίκαιας στο ντέρμπι των ουραγών, που άνοιξε την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων κυριάρχησε πλήρως
επί του Εθνικού, έβαλε στο σακούλι τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Αντίθετα ο Εθνικός από την τρίτη μόλις αγωνιστική βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά την ήττα την πρεμιέρα από το ΝΟ Πατρών έχασε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στην προσπάθειά του να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία.
Το παιχνίδι έγινε στη Νίκαια καθώς ο Εθνικός ήταν τιμωρημένος για τα επεισόδια στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Μαυρωτάς: «Δύσκολο να σώσουμε την παρτίδα»
Ο Εθνικός έχασε από τον ΝΟ Πατρών και το Καλαμάκι με πέντε γκολ διαφορά, ενδιάμεσα είχε ηττηθεί στην Πτολεμαϊδα κι από τον ΠΑΟΚ, κι αυτό δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο του, καθώς θα πρέπει να κυνηγήσει κι αυτές τις διαφορές στα αντίστοιχα παιχνίδια του β' γύρου για να έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Ο τεχνικός του Δημήτρης Μαυρωτάς μιλώντας στο Sentragoal λίγο μετά την ήττα από το Καλαμάκι για το πώς έχουν δημιουργηθεί τα δεδομένα, είπε: «Αρχίσαμε με τον χειρότερο τρόπο το πρωτάθλημα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προπονηθούμε και να δούμε στο β' γύρο εάν μπορούμε να σώσουμε την πατρίδα. Είμαστε σε μειονεκτική θέση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».
Ο Εθνικός πρόσβλεπε σε βαθμολογική συγκομιδή στα παιχνίδια με τον ΝΟΠ και το Καλαμάκι, αλλά αυτή δεν ήρθε. Τώρα για την πειραϊκή ομάδα ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα (Παναθηναϊκός εκτός, Βουλιαγμένη εντός, Πανιώνιο εκτός, Ολυμπιακό εντός) και μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος τα παιχνίδια στα οποία μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση βαθμών είναι το εκτός παιχνίδια με το Π. Φάληρο (8η αγωνιστική), το εντός έδρας με τα Χανιά (10η) και αυτό στην Κεφαλονιά με το Αργοστόλι (10η).

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 3-4, 1-2.
Εθνικός (Μαυρωτάς): Ένλο 4, Σταυρόπουλος 1, Πετρόχειλος 1, Αλεβίζος 1.
Καλαμάκι (Σταϊκόπουλος):
Μονιούδης 4, Αγγελίδης 2, Σάντα 2, Λιοτσάκης 2, Τσίκλος 1, Καφετζόπουλος 1.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ