Γ. Αφρουδάκης: «Σαν να μην έλειψα ποτέ»

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιώργος Αφρουδάκης για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 φόρεσε ξανά το γαλανόλευκο σκουφάκι με το Νο 9. Ο μεγάλος αρχηγός της εθνικής ομάδας, αν και τώρα τον τίτλο έχει ο αδελφός του Χρήστος, μετά το τέλος του αγώνα
με τη Σλοβακία είπε: «Δεν αισθάνομαι ότι έλειψα ποτέ. Αυτά τα τρία χρόνια δεν συμμετείχαμε σε μεγάλη διοργάνωση εκτός από το Ευρωπαϊκό το 2010. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά δεν αισθάνθηκα ότι απέχω.
Υπήρχε άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Στη Σλοβακία θα είμαστε καλύτεροι και είμαστε φαβορί. Ηταν το πιο σημαντικό ματς μετά τους Ολυμπιακούς».

Αντριτς: «Ακόμα καλύτεροι στον επαναληπτικό»
Ο Ντράγκαν Αντριτς προετοίμαζε μήνες τώρα την εθνική ομάδα γι αυτά τα δύο νοκ άουτ παιχνίδια που οδηγούν στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα αποτυχίας.
Στο τέλος ο Σέρβος τεχνικός, δήλωσε φανερά ανακουφισμένος: «Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Τα έξι γκολ είναι μια καλή διαφορά. Τέτοια διαφορά θεωρείτε μεγάλη στο δικό μας άθλημα. Θέλαμε να ελέγξουμε το ρυθμό του ματς και όταν αυτό έγινε δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Στην αρχή του αγώνα υπήρχε νευρικότητα, είχαμε όμως δουλέψει πολύ για το παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει πίεση, γιατί ήταν ένα σημαντικό ματς, που θα έκρινε όλη σχεδόν τη σεζόν για μας. Στόχος μας τώρα είναι να νικήσουμε και στη Σλοβακία. Σε ένα μήνα η ομάδα θα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση, οι παίκτες θα έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Ενας ακόμα από τους κομμένους το φθινόπωρο του 2008, ο Κώστας Κοκκινάκης, με δύο δικά του γκολ στο τέλος, έδωσε αέρα 6 γκολ υπέρ της εθνικής ομάδας εν όψει του επαναληπτικού της 29ης Οκτωβρίου στο Κόζιτσε.
Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Είναι μια καλή διαφορά. Για πρώτο ματς πήγαμε καλά. Οι Σλοβάκοι δεν έδειξαν πολλά στην επίθεση, ενώ και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με περισσότερα τέρματα διαφορά. Στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί, στη συνέχεια όμως δείξαμε την ποιότητά μας και τη διαφορά που μας χωρίζει από τη Σλοβακία. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, πάμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι».
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ανέφερε: «Τα έξι γκολ δεν είναι ούτε λίγα, ούτε αρκετά. Είναι ένα σκορ ασφαλείας, θα μπορούσαμε όμως να είχαμε κερδίσει με περισσότερα γκολ διαφορά, αποφεύγοντας 2-3 τέρματα στην άμυνα. Αν παίξουμε καλά στη ρεβάνς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θέλει προσοχή, γιατί οι ρεβάνς κρύβουν κινδύνους».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ