«Αρχόντισσα» η Χίος στο ΟΑΚΑ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011


Η Χίος ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 5-4 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Μπροστά σε 1.200
και πλέον φίλους του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του.
Πολύ δυνατές άμυνες, νευρικότητα στην επίθεση και από τους παίκτες των δύο ομάδων και το χαμηλό τελικό σκορ ήρθε φυσιολογικά.
Το τέλος των δύο πρώτων οκταλέπτων βρήκε τους δύο μοναμάχους στο ισόπαλο 2-2, αλλά το σημείο που σε πολύ μεγάλο ποσοστό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Χίου ήταν το τρίτο οκτάλεπτο.
Με γκολ των Γαβαλά, Φουντούλη και Θεοδωρόπουλου η Χίος προηγήθηκε 5-2, 2:40 πριν από το τέλος της γ' περιόδου και έκανε τον Παναθηναϊκό να τρέχει και να κυνηγά το σκορ.
Ο Κώστας Κοκκινάκης, λίγο πριν αφήσει το παιχνίδι με τρίτη ποινή, μείωσε πριν από τη λήξη της περιόδου σε 5-3 κι έδωσε ελπίδες στον Παναθηναϊκό.
Με την στήριξη των φιλάθλων του ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ με τον Ζάχο Αφρουδάκη για το 5-4, αλλά στο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που απέμενε (6:15) το σκορ δεν άλλαξε.
Ο Παναθηναϊκός έχασε την τελευταία του μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Γιώργο Αφρουδάκη στον παίκτη παραπάνω στα 41'' πριν από το τέλος, ενώ στην τελευταία επίθεση ο Μιμης Αληχανίδης έκανε λάθος πάσα.
Λίγο νωρίτερα, 1:58 λίγο πριν από το τέλος υπήρξε προσωρινή διακοπή, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φίλους του Παναθηναϊκού.
Οι γηπεδούχοι που έχασαν με τρεις ποινές και έναν ακόμα αμυντικό, τον Αντργια Κομάντινα και με κόκκινη κάρτα, λόγω διαμαρτυρίας τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλο, έχουν παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Σαυρίδη.
Η Χίος τελείωσε το παιχνίδι χωρίς τον βασικό της αμυντικό, τον Σέρβο Νίκολα Ράτεζεν, ο οποίος χρεώθηκε με τρεις ποινές.
«Η Χίος κέρδισε δίκαια, αλλά θα ήθελα να έχουμε κι εμείς διαιτησία πενήντα πενήντα, στην έδρα της» έλεγε μετά το τέλος ο Γιώργος Αφρουδάκης.

«Ζητώ συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό»
Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος με τα τρία γκολ που σημείωσε ήταν αυτός που ξελάσπωσε τη Χίο στην επίθεση.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, το καλοκαίρι αρχικά είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό, αλλά στο τέλος επέλεξε τη Χίο.
«Ναι, ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ήταν κύριοι απέναντί μου και με την πολύ καλή στάση τους το καλοκαίρι η μεταγραφή μου δεν εξελίχθηκε σε σίριαλ» δήλωσε μετά την τεράστια νίκη της ομάδας του ο Θοεδωρόπουλος.
Να σημειωθεί ότι η αποστολή της Χίος πήγε κι έφυγε από το ΟΑΚΑ με συνοδεία αστυνομικής δύναμης, χωρίς πάντως να συμβεί το παραμικρό.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-3, 1-0
Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Γ. Αφρουδάκης 1, Ζ. Αφρουδάκης 1, Κομάντινα 1, Κοκκινάκης 1.
Χίος (Ρούπακας): Θεοδωρόπουλος 3, Γιώργος Φουντούλης 1, Γαβαλάς 1. 
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ