Όρθια η Βουλιαγμένη στη Χίο

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011


Το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 10-10, στο παιχνίδι που έγινε στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να κερδίζουν 10-8,
δύο λεπτά πριν από το τέλος, αλλά η Βουλιαγμένη με γκολ των Aρτίν Ελμισιάν και Διονύση Καρούντζου ισοφάρισε σε 10-10 και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Χίο.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του, με τη Χίο πάντως να παίρνει αέρα δύο γκολ στο ημίχρονο (6-4), αλλά τη Βουλιαγμένη να μένει στη διεκδίκηση του αγώνα.
Η τρίτη περίοδος έληξε 9-8, ενώ στο ξεκίνημα της τέταρτης και τελευταίας, ο Γιώργος Ντόσκας έφερε τη διαφορά για την Χίο στα δύο γκολ.
Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Ελμισιάν μείωσε σε 10-9, 1:47 πριν το τέλος, ενώ ο Καρούντζος 39 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, έκανε το 10-10.
Κόκκινη στον Χρήστο Αφρουδάκη
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν από τη λήξη της γ' περιόδου (1:52) αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Χρήστος Αφρουδάκης, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ των «μπέμπηδων».
Ο περιφερειακός της Βουλιαγμένης, εκνευρισμένος με την απόφαση των διαιτητών διαμαρτυρήθηκε εντόνως με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα, ενώ στο φύλλο αγώνος γράφτηκε και η κακή συμπεριφορά των φίλων της Χίου, που πέταξαν μπουκάλια στον παίκτη την ώρα της διαμαρτυρίας.
Ο προπονητής της Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος τόνισε μετά το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τη Χίο. Το μυαλό μας πλέον είναι στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δέκα γκολ που δεχθήκαμε είναι πολλά για τη Βουλιαγμένη παρόλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι, παρότι χάναμε με τρία γκολ διαφορά».

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 3-4, 1-2.
Χίος (Ρούπακας): Μιράλης 3, Ράτζεν 3, Θεοδωρόπουλος 2, Κατσουλάκης 1, Ντόσκας 1.
Βουλιαγμένη (Λοράντος): Χρ. Αφρουδάκης 3, Ελμισιάν 2, Μυλωνάκης 1, Κουλιεράκης 1, Καρούντζος 1, Γούνας 1, Τίγκας 1.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ