Ο ΠΑΟ θα έχει ξανά κόσμο τον Φλεβάρη!

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011


Του χρόνου θ' αγωνιστεί ξανά με κόσμο στις εξέδρες του ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα πόλο των «πράσινων», η οποία ήταν υπότροπη, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για ρίψη αντικειμένων των οπαδών του στο ματς
με τον Ολυμπιακό (9η αγωνιστική) και εφόσον δεν πέσει η ποινή αυτή μετά την έφεση που θα ασκήσει το «τριφύλλι», τότε η κερκίδα του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ θα αποκτήσει ξανά ζωή στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τη 17η αγωνιστική.
Προς το παρόν έχει ολοκληρωθεί και η 10η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών και αυτή είναι η δεύτερη φορά που τιμωρείται η έδρα των «πράσινων», οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στα ματς με τα Χανιά (11η αγωνιστική), το ΝΟ Πατρών (14η αγωνιστική) και το Καλαμάκι (16η αγωνιστική).
«Εχω την αίσθηση ότι ο αθλητικός δικαστής εξαντλεί την αυστηρότητά του. Εχουμε τιμωρηθεί δύο φορές και συνολικά πέντε αγωνιστικές. Δεν εννοώ ότι είναι αυστηρός μόνο προς τον Παναθηναϊκό Και οι δύο αγωνιστικές της Χίου είναι βαριά ποινή» τόνισε ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού Γιώργος Αφρουδάκης και εξήγησε: «Η αντιμετώπιση προς το πόλο είναι διαφορετική. Καλά κάνουν και τιμωρούν αυστηρά τις έδρες, αλλά υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είχα πάει στους τελικούς του μπάσκετ και με το θόρυβο που έκαναν οι κροτίδες αισθανόμουν ότι έπεφταν βόμβες γύρω μου! Το πόλο δεν έχει την ίδια δύναμη για να ασκήσει πιέσεις».
Ο Αφρουδάκης τόνισε ότι αυτή η ποινή δεν θα επηρεάσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό και συμπλήρωσε για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ περίεργο, καθώς έχει δύο μεγάλες διακοπές. Είναι σαν να αρχίζουν δύο σεζόν από την αρχή και κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι οι ομάδες μετά την επιστροφή τους».
Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο αμυντικός Αγης Φαναριώτολου (την εξέτισε στο ματς με το Π. Φάληρο) και με 20 ημερολογιακές μέρες αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους ο έφορος Νίκος Πλυτάς.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ