Διαμαρτυρία της ΝΕΠ για Εθνική

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η ΝΕ Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα παράπονά της, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφεσης δεν κάλεσε καμία παίκτρια από την πατρινή ομάδα στην Εθνική. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση – διαμαρτυρία:
 
«Από την ίδρυσή της το 2005 έως σήμερα, η ΝΕΠ έχει καταφέρει να κάνει μια άκρως επιτυχημένη διαδρομή σε πόλο και κολύμβηση, η οποία την έχει εδραιώσει δικαιωματικά ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους του ελληνικού ναυταθλητισμού.
Σε ό,τι αφορά το γυναικείο τμήμα πόλο της ΝΕΠ, αυτό έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την συμμετοχή των «δελφινιών» στα ημιτελικά του Len Trophy της σεζόν 2009-΄10 (με άδικο αποκλεισμό
από τον τελικό της διοργάνωσης σε εκείνο του αλήστου μνήμης παιχνίδι με την Κάντι Μανζίσκ στην Δυτική Σιβηρία), αλλά και την σταθερή παρουσία τους σε προημιτελικές φάσεις, όπως την σεζόν 2006-΄07 (5η θέση στην Ευρώπη) και 2010-΄11.
Φυσικά υπάρχει και η επιτυχημένη παρουσία του Ποσειδώνα (πριν δηλαδή την συγχώνευση με τον Θρίαμβο και την δημιουργία της ΝΕΠ), που ανελλιπώς από το 1994 πρωταγωνιστούσε στην Α1.
Δυστυχώς, παρά την μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου μας, που συνδυάζεται με την οικονομική αιμορραγία της διοίκησης σε δύσκολες εποχές (σ. όταν άλλες ομάδες αποχωρούν από τα κύπελλα Ευρώπης, εμείς συμμετέχουμε κανονικά για να κρατήσουμε ψηλά την ελληνική σημαία…), η ανταπόδοση που έχουν οι αθλήτριές μας από την Εθνική
μας ομάδα δεν είναι η αρμόζουσα.
Η ΝΕΠ διαθέτει στις τάξεις της παίκτριες που όχι μόνο στέκονται σε υψηλό επίπεδο, αλλά και οι οποίες φόρεσαν πολλές φορές στο παρελθόν το σκουφάκι με το εθνόσημο. Παρά τις πολύ καλές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρά την σκληρή προπόνηση που κάνουν καθημερινά μέσα στην πισίνα, αγνοήθηκαν στις πρόσφατες κλήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η ΝΕΠ ειλικρινά δεν μπορεί να κατανοήσει το πώς ανάμεσα στις τόσες παίκτριες (28) που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής βρίσκονται ακόμη και παίκτριες από την Α2 Εθνική, δηλαδή από ένα πρωτάθλημα που διαρκεί όλα και όλα δύο Σαββατοκύριακα (!), αλλά και από ομάδες που και φέτος και διαχρονικά είναι υποδεέστερες της δικής μας.
Εξάλλου, όταν μιλάμε για ανανέωση δεν μπορεί να καλούμε στην Εθνική παίκτριες που είναι μεγαλύτερες ηλικιακά από τις δικές μας! Επειδή το ίδιο σκηνικό έχει επαναληφθεί πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν, επειδή εκπροσωπούμε μια πόλη με τεράστια παράδοση στον ναυταθλητισμό (που καταφέρνει να διατηρεί ανοικτά τα κολυμβητήρια της όταν άλλες πόλεις τα κλείνουν…) και επειδή σεβόμαστε τον ιδρώτα των αθλητριών μας και δεν θέλουμε να χάσουν την αγάπη τους και τα κίνητρα τους για να παίζουν πόλο, εκφράζουμε την έντονη δυσφορία μας για τις επιλογές του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής μας ομάδας και ευελπιστούμε να εισακουστούμε στο δίκαιο αίτημά μας στο άμεσο μέλλον. Δεν παρακαλούμε, το δικαιούμαστε…».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ