Ξεφτίλα με την Εθνική Ανδρών

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012


Ενα μαγιό της Εθνικής πόλο Ανδρών και ένα μπουρνούζι το έχουν. Αλλωστε, όλοι τους έχουν κατά καιρούς αγωνιστεί για το εθνόσημο Μπουφάν, φόρμα και τσάντα όμως δεν διαθέτουν όλοι κι ίσως να μην αποκτήσουν μέχρι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν (16-29 Ιανουαρίου).

Οπως ενημερώθηκαν οι παίκτες της Εθνικής πόλο Ανδρών, προς το παρόν τίθεται θέμα ιματισμού της ομάδας, καθώς δεν υπάρχουν στολές (φόρμες και μπουφάν) για την ένδυσή τους. Ηδη οι διεθνείς άρχισαν να συζητούν ότι δεν αποκλείεται -εφόσον δεν λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε με το αθλητικό υλικό- να εμφανιστούν με αυτά των συλλόγων τους.
Οι μοναδικοί που έχουν μπουφάν, τσάντες και φόρμες είναι οι παλιοί διεθνείς, ενώ είναι μάλλον απίθανο να μην υπάρχει αθλητική εταιρεία που να μην επιθυμεί την ένδυση της Εθνικής πόλο Ανδρών...
Αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο, για την ακρίβεια τους κουράζει, είναι ότι δεν υπάρχει σταθερή εγκατάσταση για την προετοιμασία τους.

Δηλώνεται η πρώτη εικοσάδα
Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο του Αϊντχόφεν και ήδη ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Αντριτς έχει ξεκαθαρίσει την πρώτη 20άδα των Ελλήνων παικτών που θα δηλωθούν στις 6 Ιανουαρίου στους διοργανωτές. Ομως το μυστήριο της τελικής επιλογής των φουνταριστών παραμένει άλυτο και θα καθαρίσει το τοπίο από την ομίχλη μετά το «Σαμαρτζίδης Καπ» (9-11 Ιανουαρίου, Χίος). Τότε θα αποφασίσει ο Αντριτς τη 13άδα που θα πάρει μαζί του στην Ολλανδία.
Ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Μάνθος Βουλγαράκης, ο Κωνσταντίνος Μουρίκης και ο Χριστόδουλος Κολόμβος συνεχίζουν την προετοιμασία της εθνικής ομάδας κι ως φαίνεται οι δύο πρώτοι διατηρούν το προβάδισμα που είχαν έναντι των φουνταριστών του Ολυμπιακού.
Η θέση του Γ. Αφρουδάκη είναι αδιαπραγμάτευτη και στην ουσία απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο δεύτερος φουνταριστός. Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας είχε το προβάδισμα σ' αυτή την άτυπη κούρσα ο Χανιώτης Βουλγαράκης και σύμφωνα με πληροφορίες το διατηρεί, έτσι πιθανότατα ίσως θα είναι αυτός που θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στο Αϊντχόφεν.
Ο Ντράγκαν Αντριτς στην έναρξη της προετοιμασίας είχε καλέσει και τον φουνταριστό του Πανιώνιου, Στέλιο Μιμίδη, ο οποίος δεν παρέμεινε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας, όπως και οι Καπότσης, Ποντικέας, Γαλανόπουλος.
Για το ματς με την Ισπανία (World League) που θα διεξαχθεί στην Πάτρα το προσεχές Σάββατο ο ομοσπονδιακός προπονητής θα επιλέξει 13 παίκτες και σε μεγάλο βαθμό θα αποκαλύψει την ομάδα που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Η 20άδα: Τερματοφύλακες: Καραμπέτσος, Τσαλκάνης, Γαλανίδης. Αμυντικοί: Δελακάς, Κοκκινάκης, Ελμισιάν, Φουνταριστοί: Αφρουδάκης Γ., Βουλγαράκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Περιφερειακοί, δεξιά: Μιράλης, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Καρούντζος, Περιφερειακοί, αριστερά: Αφρουδάκης Χρ., Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος, Αλιχανίδης, Φουντούλης, Γούνας.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η εικόνα για την τελική σύνθεση της Εθνικής πόλο Γυναικών που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν είναι σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμη. Το πρώτο ξεκαθάρισμα όμως θα γίνει σήμερα, οπότε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης θα ανακοινώσει τα ονόματα των 16 κοριτσιών που θα παραμείνουν στην προετοιμασία της ομάδας.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ