Οι δώδεκα της Σαγκάης και μία πρωτάρα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012



Με μία μόνο αλλαγή σε σχέση με την 13άδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν. Η 17χρονη τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου,
μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα και την Λεν Τρόφι με τον Ολυμπιακό, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Μορφέση, αφήνοντας εκτός του ευρωπαϊκού την Ελένη Γούλα του Ηρακλή.
Η Διαμαντοπούλου θα είναι η αναπληρωματική τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας και θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών.
Κατά τα άλλα οι τελικές επιλογές του Μορφέση ήταν οι αναμενόμενες και θα βασιστεί στις παίκτριες που κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ το 2010.
Η 13άδα της εθνικής ομάδας αποτελείται: Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ηλέκτρα Ψούνη, Άντι Μελιδώνη (αμυντικοί), Άλκηστη Αβραμίδου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Αγγελική Γερόλυμου, Κική Λιόση, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση (περιφερειακοί), Γιούλη Λαρά, Αλεξάνδρα Ασημάκη (φουνταριστοί).
Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει από το «Ελ Βενιζέλος» το πρωί της Δευτέρας (17/1) στις 9.30 πμ για το Αϊντχόφεν, με ενδιάμεσο σταθμό το Ντίσελντορφ.
Την Τρίτη (18/1) αρχίζει το τουρνουά γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Ελλάδα να μετέχει στον Β' όμιλο και οι αγώνες της στην πρώτη φάση είναι οι εξής:
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου
9.30 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας) Ελλάδα-Ιταλία

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
6.30 μ.μ. Ελλάδα-Γερμανία


Κυριακή 22 Ιανουαρίου
9.30 μ.μ. Ελλάδα-Ισπανία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ