Έσβησε το Ολυμπιακό όνειρο για Θορπ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012


Το όνειρο του Ίαν Θορπ να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είναι το καλοκαίρι στο Λονδίνο, έσβησε στην Αδελαϊδα, όπου έγιναν οι αγώνες πρόκρισης των Αυστραλών για το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού. Ο Θορπ συνέχισε τις απογοητευτικές
εμφανίσεις καθώς κατετάγη στις 21η θέση στα 100 μ ελεύθερο (50.35), ενώ είχε προηγηθεί η 12η θέση στα 200 μ ελεύθερο, αγώνισμα στο οποίο είχε αναδειχθεί Ολυμπιονίκης στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.
«Η επιθυμία παραμένει»
Κάτοχος πέντε χρυσών μεταλλίων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίνδεϊ και της Αθήνας, ο «Θορπίντο» επέστρεψε στις αρχές του 2011 στην αγωνιστική δράση, έπειτα από απουσία τεσσάρων ετών, στοχεύοντας τότε να δώσει το «παρών» στο Λονδίνο στους τρίτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.
«Είχα ένα τεράστιο στόχο, δεν το πέτυχα, αλλά η επιθυμία παραμένει» ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου Αυστραλού, ο οποίος παρά την πίκρα της μη επίτευξης του στόχου, έδειξε ότι θέλει να μείνει σε επίπεδο πρωταθλητισμού και να είναι σε μεγάλες διοργανώσεις, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2013, τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας το 2014, προσβλέποντας σε βάθος χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
«Είμαι χαρούμενος που είχα την προθυμία να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και δεν μετανιώνω. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι χρειάζομαι να ξεκουραστώ για κάποιες ημέρες και έπειτα να σχεδιάσω την επόμενη προετοιμασία μου και τους επόμενους στόχους.
Παραμένω στο κολύμπι κι αυτό είναι σημαντικό. Αυτό που ήθελα ήταν να επιστρέψω στην πισίνα, θέλησα να πάω στους Ολυμπιακούςμ Αγώνες, έχασα αυτόν τον στόχο, αλλά η επιθυμία παραμένει» κατέληξε ο Θορπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ