Διευκρινήσεις της Κ.Ο.Ε για το πρόγραμμα του παμπεριφερειακού κολύμβησης συλλόγων θαλάσσης μετά από επιστολή του Α.Ν.Ο.Ζακύνθου

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Διευκρινήσεις δόθηκαν από την Κ.Ο.Ε για τις επιφυλάξεις που διατυπώσαμε στο δημοσίευμα του noa61.blogspot.(περί αλλαγών στο πρωτάθλημα) αλλά και την επιστολή που έστειλε ο Α.Ν.Ο.Ζακύνθου ο οποίος και αυτός ζητούσε να μάθει για τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα των αγώνων.
Το πρόγραμμα όμως θα παραμείνει τουλάχιστον για φέτος ως έχει, με μοναδική εξαίρεση τα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία παίδων που όπως διευκρινίζει η Κ.Ο.Ε από το 2013 και πάλι θα είναι στο πρόγραμμα των αγώνων μιας και εκ παραδρομής δεν μπήκε φέτος. Αναλυτικά σας παραθέτουμε την επιστολή του Α.Ν.Ο.Ζ. αλλά και την απάντηση της ομοσπονδίας σχετικά με τις επισημάνσεις του συλλόγου της Ζακύνθου.
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ 
ΚΑΙ Δ.Σ. Κ.Ο.Ε.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ , ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ Η Κ.Ο.Ε. ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΠΡΩΤΟΥΣ. 
ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε. , ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 200 ΥΠΤΙΟ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 200 ΠΡΟΣΘΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 200 ΠΡΟΣΘΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΠΡΟΣΘΙΟ ΠΑΙΔΩΝ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ???) , ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΠΡΟΣΘΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΟΙ ΣΚΥΤΑΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΝ 4Χ50.
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΛΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜE:

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ (Π.Χ ΟΧΙ 200 ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ) ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ 2010 ΥΠΤΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 200 ‘’ ΑΝΔΡΩΝ 6 ‘’ 100 ΠΡΟΣΘΙΟ ΠΑΙΔΩΝ 10 ‘’200 ‘’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 6 ‘’200 ‘’ ΑΝΔΡΩΝ 10 ‘’ΤΟ 2011 200 ΥΠΤΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4 ‘’ 200 ‘’ ΑΝΔΡΩΝ 5 ‘’ 100 ΠΡΟΣΘΙΟ ΕΦΗΒΩΝ 5 ‘’ 200 ‘’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8 ‘’ 200 ‘’ ΑΝΔΡΩΝ 6 ‘’ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7-8-10 ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Π.Χ 2010 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 100 ‘’ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2011 100 ΥΠΤΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α 3 ‘’ 100 ‘’ ‘’ Β 4 ‘’
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ( ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ)

Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ « ΥΓΙΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ». ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ( ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ) Ο ΤΥΧΟΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΚΥΤΑΛΕΣ 4Χ50 , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 25 ΜΕΤΡΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΝ , ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ( ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ) , ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ» ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ 100 ΜΕΤΡΑ . ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΣΚΥΤΑΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4Χ100.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΡΟΣ
Α.Ν.Ο.ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
2. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 200μ. ΥΠΤΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 200μ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΥΛ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ.
3. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 100μ.
4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΩΝ 100μ. ΠΡΟΣΘΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ.
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-13

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ 
ΑΘΗΝΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food