Μαχαίρα: «Πως γίνεται να είναι ακόμα στη θέση τους»

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η Τόνια Μαχαίρα δικαιώθηκε μετά από 8 χρόνια για την υπόθεση του αποκλεισμού της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και με δηλώσεις της αναρωτιέται πως οι υπεύθυνοι για ό,τι έγινε τότε παραμένουν ακόμα στη θέση τους. Η δικαίωση άργησε 8 χρόνια για την Τόνια Μαχαίρα,
η οποία είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, από την ΚΟΕ, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ που βγήκε στην επιφάνεια, ωστόσο η πρώην κολυμβήτρια προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια από όπου τελικά κατάφερε να βρει δίκιο και μάλιστα να κερδίσει και αποζημίωση συνολικού ύψους 277.000 ευρώ!
Με δηλώσεις της στην εφημερίδα «Real News», η Τόνια Μαχαίρα αναρωτιέται για το πώς υπάρχουν ακόμα σε διοικητικές θέσεις άνθρωποι, της ελληνικής κολύμβησης, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την περιπέτεια που είχε τότε.
«Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πως μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί οι υπεύθυνοι για τη ζημιά που έπαθα είναι ακόμα στη θέση τους. Ακόμη και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, τα πρόσωπα δεν έχουν αλλάξει. Απορώ ο αθλητικός κόσμος δεν βλέπει;», είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος της πρώην κολυμβήτριας, Γιάννης Μαρακάκης, σχολίασε: «Η απόφαση που αφορά στην αποζημίωση που ήδη έλαβε η κυρία Μαχαίρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς ουδέποτε παγκοσμίως επιδικάστηκε αποζημίωση για ηθική βλάβη σε αθλητή που αποκλείστηκε από Ολυμπιακούς Αγώνες. Εξ ου και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Η ελληνική Δικαιοσύνη, ωστόσο, φώτισε την υπόθεση, αποκάλυψε την αλήθεια και τιμώρησε την ομοσπονδία που, μετά το πρώτο ολίσθημα με τον παράνομο αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς, έσπευσε να δικαιολογήσει το αρχικό ατόπημα διαρρέοντας ψευδείς ειδήσεις στα Μέσα. Αν μη τι άλλο, η Δικαιοσύνη παρέδωσε την κυρία Μαχαίρα καθαρή στην ελληνική αλλά και διεθνή κοινωνία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ