Ν.Ο. Σύρου: Το ΔΝΤ και το «έγκλημα» κατά του παιδικού αθλητισμού...

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Την οργισμένη, αλλά απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση των παιδιών της Σύρου και των γονέων τους, που ανήκουν στον Ναυτικό Όμιλο του νησιού και έχουν συνδέσει τα όνειρά τους με τον υγιή αθλητισμό, προκαλεί η απόφαση του ΟΠΑΣ να βάλει λουκέτο στην πισίνα.

Φαίνεται ότι το ΔΝΤ θα προκαλέσει μια σειρά αλυσιδωτών επιπτώσεων και εις βάρος του ελληνικού παιδικού αθλητισμού και των παιδιών που με το έτσι θέλω κάποιοι σπρώχνουν σε άλλες κατευθύνσεις που καλύτερες δεν μπορεί κανένας να τις χαρακτηρίσει. Εκτός αν ο παιδικός αθλητισμός είναι η εύκολη... περικοπή για τους «άρχοντες» αυτής της χώρας!
Η απόφαση του ΟΠΑΣ είναι να ανοίξει ξανά το κολυμβητήριο τον Μάρτιο, αφού λόγω... πετρελαίου δεν υπάρχει δυνατότητα συντήρησης της λειτουργίας του κατά τους μήνες του χειμώνα.
Τα παιδιά εξέδωσαν μια ανακοίνωση - μαχαιριά στην καρδιά εκείνων που δεν έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη ζημιά προκαλούν στον ελληνικό αθλητισμό, αφού το πρόβλημα που υπάρχει στη Σύρο σήμερα, το αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και εδώ απαιτείται η άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, του Γιάννη Ιωαννίδη και των υπηρεσιών της ΓΓΑ, για να βρεθούν άμεσα εκείνες οι λύσεις που απαιτούνται ώστε κανένα παιδί να μη βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να σταματήσει τον αθλητισμό λόγω οικονομικής κρίσης...
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Σύρου απευθυνόμενα προς τη διοίκηση Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σύρου:
ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
Παρά τις υποσχέσεις σας ότι θα συνέχιζε η λειτουργία της πισίνας μέχρι να καταναλωθεί το πετρέλαιο που υπάρχει στις γεμάτες δεξαμενές, δυστυχώς με μια Απόφασή σας, την κλείσατε λες και είναι δική σας.
Είχατε υποσχεθεί στους γονείς μας και στον Όμιλο ότι θα λειτουργούσε όσο περισσότερο γίνεται, λόγια του αέρα. Τώρα υπόσχεστε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τον Μάρτιο ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !
Με τι όρεξη θα ξαναέρθουμε; Μπορεί και να μην φταίτε εσείς, αλλά σίγουρα όμως την απραξία και τα λάθη τα δικά σας και των παλαιοτέρων από εσάς τα πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Είναι κρίμα την χρονιά που ο Ναυτικός Όμιλος γιορτάζει τα 120 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας του να του κλείσετε τα δύο μεγαλύτερα τμήματα του για δώρο γενεθλίων. Τουλάχιστον ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι αξίζετε κάτι παραπάνω ολοκληρώστε την προσπάθεια θέρμανσης από την ΔΕΗ, να μην μείνει μόνο σαν ιδέα, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΚΡΙΣΗ δουλεύοντας και προσπαθώντας όλα μπορούν να γίνουν. Στην πισίνα θα γυρίσουμε όλοι και θα έρθουν και νέα παιδιά μόνο αν ξέρουμε ότι θα λειτουργεί όλο τον χρόνο με τον θόλο της, διαφορετικά πλατσουρίζουμε και στην θάλασσα. Το καλοκαίρι αγωνιστικά δεν χρειάζεται η πισίνα, όπως ήδη ξέρετε, γιατί όλες οι σημαντικές δραστηριότητες των τμημάτων του υγρού στίβου είναι την περίοδο που τελικά μας το κλείνετε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food