Αποχώρησε από τον Άρη ο Γρηγοριάδης!

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013


Έναν από τους πιο σημαντικούς αθλητές που είχε ποτέ στην ιστορία του, έχασε ο Ερσιτέχνης Άρης, καθώς μετά από 23 ολόκληρα χρόνια ο Άρης Γρηγοριάδης αποχώρησε από τους «κίτρινους».  Αιτία, η ασυνέπεια που έδειξε ο σύλλογος προς το πρόσωπό του ως προς το οικονομικό,
κυρίως όμως η αδιαφορία τους, όπως τόνισε και ο ίδιος. Πλέον θα συνεχίσει στην κολυμβητικής ακαδημίας «Αστέρια» που εδρεύει επίσης στην Θεσσαλονίκη, παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες των Αθηνών.
Σε δηλώσεις του στο pressaris.gr, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που με πείραξε περισσότερο δεν ήταν τόσο τα χρήματα, που μου οφείλονταν και για τα οποία αρκετές φορές θέλησα να διευκολύνω τους ανθρώπους του Άρη, αναγνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν και προβαίνοντας σε κάποιον διακανονισμό. Η αδιαφορία, όμως, και η ασυνέπεια στο πρόσωπό μου ήταν ό,τι χειρότερο...».

Μάλιστα λίγο πριν το περασμένο καλοκαίρι, είχε κινηθεί δικαστικά, θέλοντας να διασφαλίσει τα χρήματά του, καθώς εισέπραξε μόνο αδιαφορία. «Πράγματι, κινήθηκα δικαστικά και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι αθλητές, κατά του Άρη, καθώς θεώρησα ότι ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα να διασφαλίσω τα οφειλόμενα».
Και πρόσθεσε: «Επικοινώνησα κάποια στιγμή με τον κύριο Γιώτα, στον οποίο εξήγησα πως είμαι πλέον δύσπιστος απέναντι στον Άρη, μετά τα όσα έχω περάσει. Η ουσία είναι πως ούτε αυτή τη φορά κατάφερα να βγάλω άκρη και έτσι πήρα την απόφαση ν' αποχωρήσω από το σύλλογο».
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από διάφορες ομάδες, ενώ τόνισε ότι δεν θα αγωνιζόταν ποτέ στον ΠΑΟΚ: «Δεν θα μπορούσα ν' αγωνιστώ σε άλλη ομάδα της πόλης, πολύ δε περισσότερο στον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που είμαι Αρειανός και δεν το έκρυψα ποτέ αυτό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ