Θόδωρος Μουστακαρίας: «Ο Υδραϊκός διδάσκει αξίες»

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Ο Υδραϊκός, μετά το ΝΟ Καλαμακίου, ήταν η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία ανδρών. Ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Μουστακαρίας, μίλησε για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 και το επιτυχημένο εγχείρημα της προσπάθειας
ανόδου, με παίκτες που έχουν πρωταγωνιστήσει τα προηγούμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας με Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και Ολυμπιάδες στην ιστορική καριέρα τους:
«Ο Υδραϊκός προσπάθησε να κάνει μια μη γνώριμη προσπάθεια στο γίγνεσθαι της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Ίσως ένα πρωτάθλημα μάστερς να ταίριαζε σε αυτά τα παιδιά, αλλά με τα ισχύοντα δεδομένα δημιουργήθηκε μια φιλική παρέα με σκοπό να διδάξουμε και στα νέα παιδιά κάποιες αξίες και ότι ο αθλητισμός δομείται βάση προσπαθειών και όρεξης να δουλέψει κανείς. Στόχος αυτών των παιδιών, πολλά από τα οποία αποτελούν ιερά τέρατα στο χώρο της υδατοσφαίρισης δεν ήταν ο πρωταθλητισμός, ούτε η άνοδος στην Α1, μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Από κει και πέρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, για τη μορφή που θα έχει η ομάδα και για το αν θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Ο Υδραϊκός δε θα μπει στα πρότυπα μιας καθαρά επαγγελματικής ομάδας, αλλά ελπίζουμε ότι θα γίνει πρωτοπόρο σωματείο μέσα από τη λειτουργία του για τις μεγάλες αναδιαρθρώσεις που πρέπει να γίνουν στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης».
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food