Στο Ιλίσιο το Πανελλήνιο κατηγοριών

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο αρχίζει σημερα, Τρίτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή (27/7) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών στην κολύμβηση με εντυπωσιακή συμμετοχή κολυμβητών/τριών αλλά και συλλόγων. Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής
θα μετάσχουν συνολικά 1.650 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 155 Σωματεία.
Τις τρεις πρώτες ημέρες (22-24/7) θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα των Κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων Α', Β' και τις επόμενες τρεις (25-27/7) τα αντίστοιχα των Κατηγοριών παίδων-κορασίδων και εφήβων/νεανίδων.
Το πρωί (09.00) διεξάγονται οι προκριματικοί και το απόγευμα (18.00) οι τελικοί των αγωνισμάτων, πλην της Πέμπτης (24/7) και της Κυριακής (27/7) όπου οι τελικοί αρχίζουν στις 17.00.
Ο Χριστόδουλος Χούμας, τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα, μίλησε για τη μεγάλη γιορτή της κολύμβησης: «Είναι το μεγάλο πρωτάθλημα των αναπτυξιακών ηλικιών. Τα νέα παιδιά όλη την αγωνιστική περίοδο συμμετείχαν σε διοργανώσεις, ημερίδες και άλλα γεγονότα και αυτό το πρωτάθλημα θα αποτελέσει το επισφράγισμα των προσπαθειών τους. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά, θα υπάρχουν κορυφαίοι κολυμβητές, οι οποίοι διέπρεψαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην Ολλανδία, αλλά και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό μεγάλων αποστάσεων στο Ζάγκρεμπ. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή των 1650 ατόμων δείχνει ότι θα αναπτυχθεί μεγάλος συναγωνισμός και περιμένουμε να έχουμε πολύ καλές επιδόσεις.
Δυστυχώς, οι αγώνες θα γίνουν σε ένα κολυμβητήριο όπως το Ιλίσιο, το οποίο είναι λύση ανάγκης, ελέω του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ. Ελπίζουμε ότι η πολιτική και αθλητική ηγεσία του τόπου θα μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε από την επόμενη αγωνιστική περίοδο να έχουμε και πάλι στη διάθεση μας αυτό το κολυμβητήριο, για να βοηθηθεί και η Ομοσπονδία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κραουνάκης, έτερος τεχνικός σύμβουλος της κολύμβησης, σχολίασε: «Νομίζω πως τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα έχουν δουλέψει όλη τη χρονιά και είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η ελληνική κολύμβηση σε αυτές τις ηλικίες. Περιμένουμε ενδιαφέρουσες κούρσες, αναμένουμε πολύ καλούς χρόνους και επιδόσεις βάσει των ορίων που τα παιδιά έχουν πιάσει και θεωρώ ότι παρόλα τα προβλήματα που ο χώρος αντιμετωπίζει, αυτά τα παιδιά με την επιμονή και τη θέληση τους δίνουν νέα πνοή σε αυτό το άθλημα. Οι προσπάθειες τους είναι η καλύτερη απόδειξη για το ελπιδοφόρο μέλλον της ελληνικής κολύμβησης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ