"Τυφώνας" Ν.Ο.Α...6 κύπελλα και 84 μετάλλια

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014


Στο κολυμβητήριο της Ιτέας, έγινε στις 30-31 Αυγούστου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων θάλασσας, με τη συμμετοχή 9 συλλόγων: Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Α.Ο.ΠΑΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ...
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΛΟΥ,ΥΔΡΑΙΚΟΣ Ν.Ο. και 172 αθλητών. Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου συμμετείχε όπως κάθε χρόνο με πολυάριθμη αποστολή και κατάφερε να στεφθεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ για  το 2014, συγκεντρώνοντας 839 βαθμούς στην γενική Βαθμολογία όλων των κατηγοριών με δεύτερο σύλλογο του Α.Ν.Ο.Ζακύνθου ο οποίος συγκέντρωσε 544β., έχοντας κάνει και αυτός αξιόλογη εμφάνιση, κατακτώντας τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Οι αθλητές – τριες του Ν.Ο.Α σάρωσαν τα μετάλλια που έφτασαν τα 81 ατομικά κατακτώντας 29 χρυσά, 28 ασημένια και 24 χάλκινα, ενώ στα ομαδικά, ο Ν.Ο.Α πήρε 3 Δεύτερες νίκες στα 4Χ50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΩΝ, 4Χ50 Μ.ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ και 4Χ50 Μ.ΟΜΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. 
Ο Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ βγήκε Πρωταθλητής κατακτώντας 6 κύπελλα: την κατηγορία των ΕΦΗΒΩΝ, την κατηγορία των ΝΕΑΝΙΔΩΝ, την γενική ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ,την κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-Α'Β', την κατηγορία των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-Α'Β' και την γενική ΠΑΙΔΩΝ-ΠΠ-Α'Β'-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΓΚ-Α'Β'.
Μετάλλια πήραν οι κολυμβητές:
Αλεξανδρόπουλος Κων/νος(1χαλ.) 
Αλεξανδρόπουλος Ιωάννης(2χαλ.)
Ζωντος Παναγιώτης(2αργ.)
Καρατζάς Γεώργιος(1αργ.) 
Μάστορης Ιωάννης(1αργ.)
Σάλιαρης Κων/νος(3χρ.)
Κούκης Νικόλαος(1χρ.-1αργ.-1χαλ.)
Παπουτσής Λουκάς(3χρ.)  
Βαλαγιανόπουλος Ιωάννης(1αργ.-1χαλ.) 
Καρβουνιάρης Κων/νος(1χαλ.)
Γλάρος Δημήτριος(2χρ.)
Παναγιωτου Βλάσιος-Παναγιώτης(1χαλ.)
Μάλλιος Ιωάννης(1αργ.)
Μάστορης Νικόλαος(2χρ.-1αργ.)
Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης(2χρ.-1αργ.)
Καραγιάννης Κων/νος(1χρ.-2αργ.)
Πολύχρονος Αριστείδης(3χαλ.)
Αποστόλου Γεώργιος(2αργ.)
Νικολάου Σπύρος(1χρ.-1χαλ.)
Κολυμβήτριες: 
Φλωρεντή – Μιχαλάκη Ανδριανή(2αργ.-1χαλ)
Καρατζά Μελπομένη(1χρ.-1αργ.-1χαλ.)
Καζαντζίδου Σοφία(2χρ.-1αργ.)
Σκαρλή Αικατερίνη(2χρ.-1αργ.) 
Αγγελέτου Χριστίνα-Λυγερή(3χρ.)
Αγγελέτου Νικολέτα(2χρ.-1αργ.)
Σαμοθράκη Γαρυφαλλιά(1χρ.-1αργ.), 
Μπαϊρακτάρη Αγγελική(1χρ.-1χαλ.)
Αγγελέτου Σοφία(2χαλ.)
Τσερέπη Αλεξάνδρα(3αργ.)
Κρόμπα Μαρία-Μαρίνα(1χρ.-1αργ.-1χαλ.)  
Ντίκα Βασιλική(1χρ.-1χαλ.),
Σάλιαρη Νικολέτα(1αργ.-2χαλ.)
Φρυγανιωτη Μαργαρίτα(3αργ.)
Μπαϊρακτάρη Κων/να(2χαλ.)
Στουπη Ελένη(1αργ.-1χαλ.)
Μαλουκου Σταυρούλα(1χαλ.) 
Επίσης συμμετείχαν οι:  
Χαρπαντίδη-Τιμολέων Τριάδα, Τριανταφύλλου Χαρά, Κιούση Βασιλική, Μπάτρη Ευθαλια, Ζούμπερη Ευαγγελία,Τριανταφύλλου Δανάη, Φρυγανιωτη Άννα, Ρέτσας Ευάγγελος,Δημητρίου Νικόλαος,Τσερέπης Μάριος, Κυριακός Κων/νος.
Την ομάδα του Ν.Ο.Α. επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή και ο Α' αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας προπονητών Αθλημάτων κ. Κων/νος Τουρναβίτης, ένας προπονητής ο οποίος έχει βγάλει πάνω από 200 πρωταθλητές, λέγοντας χαρακτηριστικά στα παιδιά του ομίλου ότι είναι αξιέπαινα γιαυτό που κάνουν για τον αγώνα που δίνουν, κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο στην υπόλοιπη Ζωή τους, σημειώνοντας ότι άλλα παιδιά της ηλικίας τους βρίσκονται στην παραλία και στις καφετέριες και τα προέτρεψε να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  σ’ όλους τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, που συμμετείχαν σ' αυτό το πρωτάθλημα λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η προετοιμασία αυτών των παιδιών, χωρίς την πολυτέλεια των κολυμβητηρίων και όλων των άλλων ανέσεων που απολαμβάνουν οι αθλητές της πισίνας, στο προπονητή της Αγωνιστικής ομάδος κ. Προκόπιο Αλέξη, και τους προπονητές της φετινής περιόδου κ. Λάμπρο Σαλταρικο, Δήμητρα Πλάκα και κ.Γεώργιο Στουπη, στη Πρόεδρο κα Δήμητρα Ράπτη και το Διοικητικό Συμβούλιο και στους γονείς για την σπουδαία εμφάνιση του Συλλόγου. 
Προκόπιος Αλέξης-Γεώργιος Κατσαρός
Τα συγχαρητήρια του προς τους αθλητές, Δ.Σ. και γονείς για την επιτυχία αυτή του ομίλου, εξέφρασε ο Α' αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Κατσαρός.
Συγχαρητήρια με μήνυμα του εξέφρασε και ο Πρόεδρος της οικίας περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Ευάγγελος Μούτουπας λέγοντας: 
Ευάγγελος ΜΟΥΤΟΥΠΑΣ
" Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές /τριες τον προπονητή τους Προκόπη Αλέξη την πρόεδρο κυρία Δήμητρα Ράπτη και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ που εργάστηκαν γι αυτό το αποτέλεσμα καθώς και σε όλους τους γονείς που είναι κοντά στον σύλλογο για μιά κοινωνία με αξίες και σύμφωνα με τα ιδεώδη του ολυμπισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι»"                         








Δήμητρα ΡΑΠΤΗ Πρόεδρος-Προκόπιος ΑΛΕΞΗΣ Προπονητής-Τέντ ΓΟΥΟΡΘ Πρόεδρος Δ.Κ.ΙΤΕΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ