Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ν.Ο.Αλιβερίου

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ν.Ο.Αλιβερίου την Κυριακή 8/2/15 στην κατάμεστη αίθουσα από αθλητές,γονείς και φίλους του Ν.Ο.Α. στο club "NOVUS" στην παραλία του Καράβου. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Ιωάννης Κούκης αντιδήμαρχος Δ.Ε.Αυλώνος,
η δημοτική σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου Μαργαρίτα Μέξη, ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της ΔΕΣΦΑ Α.Ε. Βασίλειος Δεμερτζής, ο πρόεδρος του Α.Ο.Αστέρα Αλιβερίου Παναγιώτης Μάστορης, ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Αλιβερίου Δημήτριος Αργύρης, ο πρόεδρος του Αίαντα Αλιβερίου Νεκτάριος Χαλδούπης. 
Σε μήνυμα του, καθώς λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν του επέτρεψαν να είναι παρών, ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Αν.Στερεάς & Εύβοιας, Ευάγγελος Μούτουπας, ευχήθηκε: "καλή χρονιά με υγεία σε όλους, καθώς και αγωνιστική επιτυχία στους στόχους του ομίλου αλλά και προσωπική σε κάθε έναν ξεχωριστά στη χρονιά αυτή".
Η πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Δήμητρα Ράπτη αφού ευχαρίστησε για την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ελπίδα, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την δραστηριότητα του ομίλου την χρονιά που πέρασε, αναφέροντας την πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, τις εκδηλώσεις τις οποίες πραγματοποίησε (τουρνουά beach water polo, κολυμβητικό μαραθώνιο,κολυμβητική ημερίδα για τα τμήματα υποδομής κ.α.) και βέβαια στην συμμετοχή στο παμπεριφερειακό κολύμβησης συλλόγων θάλασσας που πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα, οπου ο Ν.Ο.Αλιβερίου θριάμβευσε κατακτώντας τα 6 από τα 9 κύπελλα κατηγοριών.
Δίνοντας συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία σε όλους τους κολυμβητές-τριές που συμμετειχαν καθώς και στους γονείς για την προτροπή τους στα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, δίνοντας δύναμη αυτό στο Δ.Σ.  για να συνεχίσει να προσφέρει όσο το δυνατό περισσότερα. 
Για τη νέα χρονιά η πρόεδρος του Ν.Ο.Α. ανακοίνωσε την απόφαση του Δ.Σ. για συμμετοχή του μετά από πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Γ' εθνικής των ανδρών, ένα εγχείρημα δύσκολο απο άποψης οικονομικής αλλά και υποδομής,να δώσει το παρών και σε αυτό το πρωτάθλημα. Αναφέρθηκε επίσης και στην προσπάθεια που έγινε για να πραγματοποιηθούν προπονήσεις στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας για τους μικρότερους σε ηλικία κολυμβητές,αλλά δεν κατέστη δυνατό το αίτημά μας, λόγο πληρότητας και μη διαθεσιμότητας διαδρομών.
Τελειώνοντας για άλλη μια χρονιά έθεσε το θέμα της κατασκευής του κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι, ελπίζωντας όπως χαρακτηριστικά είπε πως κάποτε θα πραγματοποιηθεί γιατί αυτός ο τόπος το έχει αναγκή. 
Ευχαρίστησε τους προπονητές του ομίλου για τη σοβαρή και δύσκολη δουλειά που έκαναν την χρονιά που μας πέρασε, (Προκόπη Αλέξη,Λάμπρο Σαλταρίκο, Δήμητρα Πλάκα,Γιώργο Στουπή).
Όπως και τους Δήμο Κύμης-Αλιβερίου,ΔΕΣΦΑ Α.Ε.,ΒΙΔΟΜΕΤ, 
Αικατερίνη Δρακούλη,Δημήτριο Ελευθερίου,Δημήτριο Αϊβαλιώτη,το Ράδιο Αλιβέρι ένα και όσους βοηθούν κι ενισχύουν το Ν.Ο.Α. Η βραδιά έκλεισε με τις βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα της Ιτέας και το κόψιμο της βασιλόπιτας απο την αντιπρόεδρο του ομίλου Άννα Ντίκα. Τα φλουριά ήταν δέκα τα οποία αντιστοιχούσαν σε δώρα που προσέφεραν καταστήματα της πόλης μας:
ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΧΡΟΝΟΡΑΜΑ,ΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,
ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ,
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΒΑΝΑ,ΔΗΜΟΥ ΒΑΣΩ,ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,"ΕΣΩΡΟΥΧΟ",MC'ARTHOUR.
Καλή χρονιά λοιπόν και απο το noa61.blogspot.com με πολλές πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο μας.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ