Προπονήσεις τα χαράματα...

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Σε ώρες Σιγκαπούρης προπονούνται κάποιοι από τους έξι κολυμβητές μας, που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, στις 25-30 Αυγούστου. Οι αθλητές μας διανύουν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.


Μία πολύ γεμάτη χρονιά, στην οποία καλά-καλά ούτε διακοπές δεν θα προλάβουν να κάνουν, ολοκληρώνεται στα τέλη Αυγούστου για τους έξι κολυμβητές μας που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στη Σιγκαπούρη. Ο Νίκος Σοφιανίδης, ο Δημήτρης Δημητρίου, ο Άλκης Κυνηγάκης, η Ηλέκτρα Λεμπλ, η Βασιλική Μπάκα και η Ηλιάννα Οικονόμου διανύουν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για έναν μεγάλο φετινό στόχο και το Sportsfeed σας παρουσιάζει που βρίσκονται και πώς προετοιμάζονται. Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι κάποιοι από αυτούς προπονούνται τα χαράματα, ώστε να προσαρμοστούν στα δεδομένα της Σιγκαπούρης, με την οποία μας χωρίζουν πέντε ώρες. Οι κολυμβητές μας θα αναχωρήσουν για το παγκόσμιο στις 20 και 21 του μήνα.
Νίκος Σοφιανίδης Προπονείται στην κλειστή πισίνα του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου, γιατί η θερμοκρασία είναι απαγορευτική για να κάνει στην εξωτερική, όπου το νερό… βράζει. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κάνει διπλές προπονήσεις, με την πρωινή στις 8:30 και την απογευματινή στις 17:00. Τρίτη και Πέμπτη κάνει μονή και το Σαββατοκύριακο έχει κενό.
Δημήτρης Δημητρίου Έχει πάει για προετοιμασία στη Σύρο. Κάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις και γυμναστήριο. Η ζέστη είναι ένα πρόβλημα και γι’ αυτόν αλλά το ξεπερνάει. Η πρωινή προπόνηση γίνεται από τις 7:00 ως τις 10:00 και η απογευματινή από τις 16:00 ως τις 18:30.
Άλκης Κυνηγάκης Η μέρα του ξεκινάει πολύ νωρίς το πρωί. Σηκώνεται στις 5:00 για να πάει για προπόνηση για το λόγο που προαναφέραμε, ενώ ακολουθεί καθημερινά μία δεύτερη προπόνηση που αρχίζει στις 18:00. Μέρα παρά μέρα το πρόγραμμά του περιλαμβάνει και γυμναστήριο.
Ηλέκτρα Λεμπλ Κολυμπάει ακόμα αρκετά μέτρα και λίγο πριν τη διοργάνωση θα αρχίσει να ρίχνει τους ρυθμούς προπόνησης. Η πρώτη της προπόνηση είναι αρκετά πρωινή, στις 6:0, ενώ στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα πηγαίνει ακόμα νωρίτερα, στις 5:45, για να συνηθίσει τις ώρες της Σιγκαπούρης.
Βασιλική Μπάκα Στην Καλαμάτα το κολυμβητήριο είναι ένα, η πισίνα ανοιχτή, οι θερμοκρασίας υψηλές και η νεαρή κολυμβήτρια προπονείται σε ώρες που έχει λιγότερη ζέστη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, εκτός από κάποιες μέρες μόνο που κάνει μία.
Ηλιάννα Οικονόμου Είναι η μοναδική που πήρε εξωτερικό. Βρίσκεται στο Κνιάζεβατς της Σερβίας, ξυπνάει στις 3:30 το πρωί, πηγαίνει για προπόνηση τις 4:00, ώρα κατά την οποία κάνει κρύο στη σερβική πόλη, όμως το νερό στην πισίνα είναι σε καλή θερμοκρασία. Τελειώνει κατά τις 6:00 και ακολουθεί γυμναστήριο. Στις 7:30 τρώει πρωινό στο ξενοδοχείο, πάει για ύπνο και κοιμάται μέχρι το μεσημεριανό. Μετά το μεσημεριανό βλέπει με τον προπονητή της, Βόικο Ράτσε, βίντεο με ανάλυση τεχνικής από την προηγούμενη μέρα και κατά τις 16:00 πάει για τη δεύτερη προπόνηση. Στις 18:00 κάνει μασάζ και αποθεραπεία και μετά… ύπνος. Επιστρέφει στην Ελλάδα την Κυριακή και από τη Δευτέρα θα ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα, με μοναδικό πρόβλημα ότι η πρωινή προπόνηση θα γίνεται σε 20άρα πισίνα, αφού τέτοιες ώρες δύσκολα να βρει ανοιχτό κολυμβητήριο στην Αθήνα.
ΠΗΓΗ: sportsfeed.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ