Νέα σελίδα για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδας

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ν.Ο. Χαλκίδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή υδατοσφαίρισης Αλέκο Βάσσο για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας. Παράλληλα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος
για την λειτουργία όλων των τμημάτων και των υποδομών της υδατοσφαίρισης του ομίλου μας.
Έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την ανάπτυξη των υποδομών του Ομίλου μας, καθώς και την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, το Δ.Σ. αναζήτησε και βρήκε τον προπονητή που διαθέτει την κατάλληλη παιδεία στο άθλημα, την προσωπικότητα αλλά και την εμπειρία προκειμένου να οδηγήσει την  ομάδα σε νέες επιτυχίες.
Ο Αλέκος Βάσσος γεννήθηκε το 1970 και είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση. Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τις υποδομές του ΑΝΟΓ και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο τις σεζόν 1987 και 1989. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, τον Ηλυσιακό και τη Χαλκίδα.
Την προπονητική σταδιοδρομία την ξεκίνησε  το 1993 στον Αρίωνα Γλυφάδας όπου δημιούργησε ακαδημίες που πρωταγωνίστησαν στα εθνικά πρωταθλήματα. Το 1997 ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του Ηλυσιακού, την οποία ανέβασε στην Α εθνική κατηγορία. Το 1999  ανέλαβε την ομάδα της καρδιάς του, τον Πανιώνιο, που αγωνιζόταν στην Β εθνική και έφερε αμέσως την άνοδο. Παρέμεινε στην ομάδα για 7 ακόμα χρόνια με κορυφαίες στιγμές την έξοδο στο Τσαμπίονς Λιγκ και τη 4η θέση στο Λεν Τρόφι καθώς και τελικούς κυπέλλου, πρωταθλήματα ακαδημιών και ανάδειξη αθλητών που πλαισίωσαν και πλαισιώνουν  χρόνια τις εθνικές ομάδες. Ύστερα δοκίμασε την τύχη του στον Ιωνικό και το Καλαμάκι, την ομάδα του οποίου  ανέβασε στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια βρισκόταν ξανά στον «Ιστορικό» Πανιώνιο όπου κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα νέων ανδρών.
Ο Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΟΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει.

Η εφορία υδατοσφαίρισης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ