Η ΔΟΕ τίμησε την Κοζομπόλη

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Μία γυναίκα από κάθε ήπειρο επέλεξε να τιμήσει φέτος η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, για τη δράση της στο Ολυμπιακό κίνημα και την προώθηση της ισότητας των δύο φύλων στον αθλητισμό. Η Βούλα Κοζομπόλη επελέγει από τη ΔΟΕ για το βραβείο της
Ευρώπης.
Η αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004 με την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, έχει… αναβαθμίσει το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθιστώντας τον πιο εξωστρεφή από ποτέ. Η ίδια παρούσα σχεδόν… παντού προωθεί το Ολυμπιακό ιδεώδες και αυτή της η δράση εκτιμήθηκε από τη ΔΟΕ, η οποία φρόντισε να της απονείμει το βραβείο «Γυναίκα και αθλητισμός» για το 2015.
«Είμαι πολυ χαρούμενη που είχα την δυνατότητα να φέρω ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την πατρίδα μου. Αυτό το πανευρωπαϊκό βραβείο από την ανώτατη αρχή του αθλητισμού την ΔΟΕ, δεν αποτελεί μόνο αναγνώριση των προσπαθειών μου. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνω ακόμη περισσότερα στο να γίνει πράξη η προσφορά ίσων ευκαιριών για τις γυναίκες σε όλους τους τομείς του αθλητισμού» δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονίκών η οποία δεν ξέχασε να αναφερθεί και την ΕΟΕ. «Θελω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον πρόεδρο της κ. Σπύρο Καπράλο για την έμπρακτη συμπαράσταση και όλους τους συναδέλφους μου Ολυμπιονίκες για την συνεργασία τους για την εκπλήρωση των κοινών μας σκοπών».
Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα, η βράβευση της Βούλας Κοζομπόλη και θέλω να την συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου. Με τις προσπάθειες που κάνει μέσω του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών αναδεικνύει το σημαντικό ρόλο των γυναικών στον Ολυμπισμό και τον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος ότι η βράβευσή της, θα της δώσει μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσει το έργο της, προβάλλοντας παράλληλα τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο».
Μαζί με το τρόπαιο, στην πρόεδρο του ΣΕΟ, δόθηκαν και 30.000 δολάρια προκειμένου α υλοποιήσει προγράμματα και δράσεις για την προώθηση της ισότητας των γυναικών στον αθλητισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food