Απέχουν από το ευρωπαϊκό οι Γερμανοί!

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Τα τελευταία γεγονότα, όσον αφορά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, έχουν θορυβήσει πολλούς και οι αθλητές δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Η μισή αποστολή της Γερμανίας, σκέφτεται σοβαρά να μην ταξιδέψει στο Ισραήλ για να αγωνιστεί
στο ευρωπαϊκό της 25αρας πισίνας.Περισσότερες από 50 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή για τους αγώνες που θα διεξαχθούν 2 με 6 Δεκεμβρίου στη Νετάνια, μια πόλη, 30 χιλιόμετρα βόρεια από το Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times του Ισραήλ, 13 από τους 25 αθλητές της γερμανικής αποστολής σκέφτονται σοβαρά να απέχουν από το ευρωπαϊκό. Μεταξύ αυτών και η Αλεξάνδρα Βενκ η οποία ήταν ξεκάθαρη. «Ειλικρινά, για μένα το ρίσκο φαίνεται ιδιαίτερα μεγάλο». Από την πλευρά της η γερμανική ομοσπονδία άφησε το περιθώριο σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές να αποφασίσουν από μόνοι τους αν θα ταξιδέψουν ή όχι, δίχως να υπάρξουν κυρώσεις σε περίπτωση που αποφασίσουν να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους.
Υπέρ της συμμετοχής είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 200μ. πρόσθιου ο οποίος βρισκεται σε εξαιρετική κατάσταση (έκανε ρεκόρ Γερμανίας το σαββατοκύριακο). «Η ασφάλεια στο Ισραήλ θα είναι καλή. Δεν είναι περισσότερο επικίνδυνα εκεί από ότι σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο».
Όλα αυτά και ενώ πριν από ένα μήνα, η ουγγρική ομοσπονδία κατέθεσε αίτηση στη LEN να διοργανώσει αυτή το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάνοντας λόγο για θέματα ασφαλείας των αποστολών καθώς η Μέση Ανατολή είναι εμπόλεμη περιοχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food